Podpisan protokol o sodelovanju med Občino Kamnik in Podjetniškim klubom Kamnik

0
2253

Župan Marjan Šarec je skupaj s predsednikom Podjetniškega kluba Kamnik Alešem Juhantom v Poročni dvorani občinske stavbe podpisal protokol o sodelovanju med Občino Kamnik in Podjetniškim klubom Kamnik.

S protokolom sta se Občina in Klub zavezala, da bosta preko sodelovanja in partnerskega odnosa še naprej gradila učinkovito podporno okolje za razvoj podjetništva v občini Kamnik.

.

“>Namen partnerskega sodelovanja je ustvarjanje ugodnih pogojev za razvoj podjetnosti in podjetništva v občini s cilji skupnega reševanje izzivov na področju razvoja podjetništva v občini; skupnega oblikovanja občinskih predpisov in spodbud na področju podjetništva, s poudarkom na malih in srednjih podjetjih ter pomoči nastajajočim podjetniškim idejam; promocije in spodbujanja podjetnosti in podjetništva med mladimi; ustvarjanja novih delovnih mest; razvoja družbeno odgovornega podjetništva, socialnega podjetništva in drugih novih oblik podjetništva; razvoja zadruge KIKštarter center z.b.o. in podjetniškega sklada s semenskim kapitalom KIKštarter pospeševalnik d.o.o. in predlogi za razvoj občine Kamnik v smeri pametnega mesta oziroma »smartcity«.

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo