Kronika Policijske postaje Kamnik (od 11. 12. do 17.12.2017)

0
1796

11.12.2017
SAMOVŽIG TRAKTORJA
Policisti so v Županjih Njivah obravnavali samovžig traktorja pod podstrešjem gospodarskega poslopja. Pred prihodom lastnika in gasilcev domov je to opazil domačin, ki je sam pogasil traktor. Tuja krivda izključena, nastala je mat. škoda za okoli 10000 evrov. Sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

11.12.2017
PODRTO DREVO V KAMNIŠKI BISTRICI
Policisti so bili obveščeni, da je na cesti v Kamniško Bistrico za uvozom k okrepčevalnici pri Juriju podrto drevo. Za podrto drevo so poskrbeli vzdrževalci cest.

11.12.2017
TATVINA DELOV OSEBNEGA VOZILA
Policisti so obravnavali prijavo tatvine mehanizma za pranje zasenčenih luči, z osebnega vozila. Do tatvine je prišlo tekom noči iz parkiranega vozila v Zgornjih Stranjah. Po končanem postopku po podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

12.12.2017
DRZNA TATVINA V TRGOVINI TUŠ V ŠMARCI
Policisti obravnavajo drzno tatvino v trgovini TUŠ v Šmarci, kjer je NN storilec neovirano vstopil v trgovino, do prodajnega pulta, kjer je izkoristil odsotnost prodajalke
in pograbil predal blagajne z gotovino in ga skupaj s pripadajočim električnim vodnikom odnesel iz trgovine in ga poskušal odpreti. Pri tem ga je na parkirišču prepodila prodajalka. Po dejanju se je NN storilec brez odtujenih stvari s kraja z vozilom odpeljal v smeri Domžal.

13.12.2017
POŠKODOVANJE PNEVMATIK VOZILA
Policisti so bili obveščeni o poškodovanju pnevmatik vozila na Usnjarski cesti in sicer je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom predrl vse štiri pnevmatike. S tem je lastnika oškodoval 250 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

13.12.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KAMNIKU
PP Kamnik je bila obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo v Kamniku. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec v času od 14.00 in 21.30 uro z primernim predmetom vlomil skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo. Iz hiše je NN storilec odtujil gotovino in s kraja pobegnil. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

13.12.2017
TATVINA DENARJA IZ BANČNEGA RAČUNA
Policisti obravnavajo tatvino denarja s tekočega računa preko spleta. Ugotovljeno je bilo, da je NN storilec opravil tri transakcije z oškodovančevega računa in ga s tem oškodoval za 59,12€. policisti bodo o dvigu zbrali obvestila in podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

13.12.2017
TATVINA BAGRA V MOSTAH
Policisti so v Mostah obravnavali tatvino bagra na delovišču. Ugotovljeno je bilo, da se je na gradbišče pripeljal neznanec z tovornim vozilom, ki je s hiapom na gradbišču na tovorno vozilo naložil bager znamke JCB in s tem oškodoval podjetje za 16.500€. O tatvini sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

15.12.2017
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti smo na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo zaradi nepravilnega premika z vozilom na parkirišču. Z ogledom je bilo ugotovljeno da je voznica zaradi
Nepravilnega premika z vozilom trčil v vozilo na parkirišču. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica kazala znake alkoholiziranosti, zaradi česar ji je bil odrejen preizkus, ki je ob pravilni uporabi pokazal da ima voznica 0,70 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Voznici je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana vožnja, na okrajno sodišče v Kamniku bo podan predlog za uvedbo postopka o prekršku.

16.12.2017
NARISAN GRAFIT NA KOLODVORSKI ULICI
Policisti so bili obveščeni, da je neznanec na kolodvorski ulici v Kamniku na steni železniške postaje narisal grafit. Policisti o neznanem storilcu zbirajo obvestila. V kolikor bo storilec izsleden mu bo naknadno izdan plačilni nalog.

17.12.2017
PROMETNA NESREČA V PODGORJU
Policisti smo v Podgorju obravnavali prometno nesrečo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo brez telesnih poškodb. Z ogledom je bilo ugotovljeno da je voznik zaradi
neprilagojene hitrosti, z levim delom vozila zapeljal čez otok za umirjanje prometa. Pri tem je poškodoval dva lesena obcestna količka, od tam pa ga je odbilo desno čez robnik pločnika, kjer je z zadnjim desnim delom vozila trčil v drog javne razsvetljave, last Občine Kamnik. Vozišče je bilo mokro in spolzko. Vozniku je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo