Kronika Policijske postaje Kamnik (od 18. 12. do 21.12.2017)

0
3161

18.12.2017
ZASEG TABLET FLURMIDAL
Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, ki ji imela pri sebi 10 tablet Flurmidala. Tablete so bile proti Potrdilu o zasegu zasežene, saj obstaja utemeljen sum, da gre za tablete, ki se nahajajo na listi prepovedanih substanc. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA PRI QLANDIJI
Policisti so pri trgovskem centru Qlandija obravnavali prometno nesrečo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije. V nesreči je nastala le materialna škoda
Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Patrulja je bila poslana na regionalno cesto Kamnik-Ločica, kjer se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik osebnega avtomobila vozil v smeri Ločice. Pri tem pa sta se z nasproti vozečim neznanim vozilom oplazila z vzvratnimi ogledali. Po trčenju se je prijaviteljica ustavila, drugi udeleženec pa je s kraja odpeljal. Materialna škoda znaša približno 300€.

SPOR MED BRATOMA V KOMENDI
Patrulja je bila poslana v Komendo, kjer je prišlo do spora med bratoma. Pri tem je prišlo tudi do fizičnega prerivanja med njima. V postopku je bilo ugotovljeno, da je starejši brat nasilen do svojega sina, za kar policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Po zbranih obvestilih bo napisan ustrezen akt, o zadevi pa bomo obveščali center za socialno delo.

19.12.2017
NUDENJE ASISTENCE ZDERAVSTVENEMU DOMU KAMNIK
Patrulja ja na zaprosilo ZD Kamnik z reševalci odšla v Trobelno, kjer so osebju Zdravstvenega doma Kamnik nudili pomoč pri hospitalizaciji občanke, saj se je njeno zdravstveno stanje poslabšalo. Za nadaljnjo oskrbo so poskrbeli reševalci.

NESREČA PRI DELU V PODJETJU MESO KAMNIK
Policisti so bili obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila v podjetju Meso Kamnik.
Ugotovljeno je bilo, da se je zaposleni v podjetju pri opravljanj-razkoževanju trupa živali z nožem zabodel v predel trebuha in zadobil LTP. Pri delu ni uporabljal zaščitnih sredstev(žičnatega kovinskega predpasnika). O zadevi bodo policisti zbirali obvestila in po zbranih obvestilih zoper delavca podali kazensko ovadbo za kaznivo dejanje ogrožanje varnosti pri delu.

DIMNIŠKI POŽAR V MEKINJAH
Patrulja je bila poslana v Mekinje, ker je prišlo do dimniškega požara. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so v dimniku zagorele saje, ki so jih gasilci tudi pogasili. Dimnik je bil pred kratkim pregledan in očiščen s strani dimnikarja. Ker pri tem ni nastala materialna škoda in ker ni bilo ugotoviti znakov kaznivega dejanja se zadeva beleži za evidenco.

20.12.2017
POVOŽENJE DIVJADI V PODGORJU
Patrulja je bila poslana na prometno nesrečo z udeležbo divjadi v Podgorje. Ugotovljen je bilo, da je prišlo do povoženja divjadi, pri trem pa je na vozilu nastala materialna škoda.

21.12.2017
POŽIG KOMBINIRANEGA VOZILA NA OŠEVKU
Policisti so bili zjutraj obveščeni o požaru na kombiniranem vozilu na Oševku. Patrulja je zavaroval kraj požar do prihoda kriminalističnega tehnika, ki je opravil ogled. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih bo obveščeno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo