Kronika Policijske postaje Kamnik (od 29.1. do 4.2.2018)

0
2599

29.01.2018
DELOVNA NESREČA
Policisti smo bili obveščeni o delovni nesreči, ki se je zgodila v enem izmed podjetij v industrijski coni Žeje. Do nesreče je prišlo, ko je zaposleni delavec delal na stroju za mletje lesa, eden izmed valčkov stroja pa mu je pri tem poškodoval roko. Zadobil je lahke telesne poškodbe.

30.01.2018
POSKUS VLOMA V HIŠO V KOMENDI
Neznani storilec je v komendi poskušal vlomiti v hišo. Ugotovljeno, je bilo, da je neznanec preko dneva pristopil do hiše in s premagovanjem ovir vstopil vanjo. Tam je sicer pregledal vse prostore, vendar ničesar odtujil. Nastala materialna škoda v višini 500 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31.01.2018
PROMETNA NESREČA NA PARKIRIŠČU
Na parkirišču pri Mercator centru na Kovinarski cesti v Kamniku se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Neznani povzročitelj je zaradi nepravilnega premika trčil v parkiran avto nato pa s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki nudil podatke. Policisti nadaljujemo z zbiranjem obvestil in sledi ustrezen ukrep.

01.02.2018
TATVINA VAZE IN LUČKE Z GROBA NA ŽALAH
Policisti smo obravnavali tatvino iz groba na pokopališču v Kamniku, in sicer je neznani storilec z groba odtujil medeninasto vazo in medeninasto lučko in lastnico oškodoval za okoli 700 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO PEŠCA
Na Ljubljanski cesti smo obravnavali prometno nesrečo z udeležbo pešca. Voznik osebnega avtomobila je z levim vzvratnim ogledalom trčil v pešca, ki je zadobil telesne poškodbe in bil z reševalnim vozilom odpeljan na UBKC. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

02.02.2018
SPOR MED ZAKONCEMA V MENGŠU
V Mengšu so policisti PP Kamnik obravnavali spor med zakoncema v katerem je moški z dlanjo udaril v predel obraza udaril. Izdan mu je bil plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

03.02.2018
PROMETNA NESREČA NA POVEZOVALNEM MOSTU
Policisti smo na povezovalnem mostu v Kamniku obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik zapeljal s ceste. Ugotovljeno je bilo, da se je voznik pripeljal po povezovalnem mostu do prehoda za pešce, kjer je zaradi neprilagojene hitrosti glede na vremenske razmere prepozno opazil peško, ki ga je prečkala. Pri tem je z vozilom sunkovito zavil desno v izvoz in izgubil oblast nad vozilom in s sprednjim delom vozila trčil v zaščitno ograjo. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

04.02.2018
TATVINA PNEVMATIK Z VOZILA
V Kamniku je neznani storilec preko noči s parkiranega vozila odtuji vse štiri pnevmatike skupaj z originalnimi alu platišči in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo