Žulj tedna; rubrika Občine Kamnik (6.2.2018)

0
1450

Ker je informacija osnova vsake komunikacije in vsaka komunikacija osnova odnosa med Občino, kot institucijo, ter občankami in občani, stremimo k še boljši in bolj kvalitetni dvosmerni komunikaciji. Le-ta je ključna in le s pravim pristopom lahko skupaj delamo dobro za našo in Vašo lokalno skupnost.

Z rubriko Vprašajte nas se občanke in občani vsakodnevno obračate na nas z mnogimi vprašanji in pobudami. Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da nekatera vprašanja, ki bi morda zadevala širšo javnost, izpostavimo in v novi tedenski rubriki rešujemo Vaš “Žulj tedna”. Vsak torek bomo problem, ki zajema širšo javnost, tudi objavili in nanj javno odgovorili.

Vprašanje

Občanko zanima, kje letošnje leto deluje tako imenovana javna blagajna Občine Kamnik?

Odgovor občinske uprave

Občina Kamnik svojim občankam in občanom tudi v letu 2018 financira storitev plačevanja položnic brez provizije za javne zavode, katerih ustanoviteljica oziroma soustanoviteljica je Občina Kamnik in koncesijske vrtce, ki opravljajo dejavnost na območju občine od septembra 2017. Plačevanje brez provizije vela tudi za položnice Komunalnega podjetja Kamnik, d. d.. 

Za opravljanje storitev javne blagajne je v letu 2018 sklenjeno sodelovanje z Delavsko hranilnico, d.d. ki ima svoje prostore na Tomšičevi ulici 11.

Oglasno sporočilo