Vprašanja za župana Občine Domžale in odgovori

0
2274

Dne 15.01 2018 smo po elektronski pošti prejeli vašo vlogo, s katero ste prosili za informacijo o tem, za katera dela je Občina Domžale v mesecu decembru 2017 plačala 431.492,09€ podjetju Strabag d.o.o.

Občina Domžale je meseca decembra 2017 podjetju Strabag gradbene storitve d.o.o. plačala zgoraj navedeni znesek za obnovo Pelechove ceste, Župančičeve in Šolske ulice v Dobu, Kettejeve ulice, Krožne ceste, Brigadirske ulice, industrijske ceste ter ceste Selo pri Ihanu.
Gregor M0HAR univ. dipl. prav.

_______________________________________________________________________

Bralka Anita iz Radomelj sprašuje, za kateri postopek je Občina Domžale v mesecu decembru 2017 izplačala odvetnici mag. Mateji Likozar Rogelj 68.241,00 EUR.

Na vprašanje vaše bralke Anite iz Radomelj, odgovarjamo sledeče. Gre za sredstva za plačilo kupnine po sodni poravnavi, ki jih je Občina Domžale izplačala za zemljišča na Šumberku, med katerimi je tudi zemljišče z vodohranom. Odvetnica mag. Mateja Likozar Rogelj je bila pooblaščenka lastnice zemljišč, ki so bili predmet sodne poravnave.
Urad župana

_______________________________________________________________________

Naše bralce zanima, za katera dela je FLORA SPORT d.o.o. v mesecu decembru 2017 prejela 182.295,44 EUR?

V zvezi s plačilom podjetju FLORA SPORT d.o.o., vas seznanjamo, da ima Občina Domžale z omenjenim podjetjem sklenjeno pogodbo za Sanacijo atletske steze na centralnem nogometnem igrišču. Plačilo izvira iz naslova te obveznosti.
Urad župana

________________________________________________________________________

Iz tiskane izdaje časopisa NOVICE 2 2018

Oglasno sporočilo