Kronika Policijske postaje Kamnik (od 26.2. do 3.3.2018)

0
2198

26.02.2018
TATVINA V TRGOVINI HERVIS
Policisti smo bili obveščeni o tatvini izdelka v trgovini Hervis v Kamniku. Z zbiranjem obvestil so policisti storilca izsledili, mu odtujeni izdelek zasegli in ga vrnili v trgovino. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

27.02.2018
TATVINA TABLIC
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino registrskih tablic iz vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

28.02.2018
PROMETNA NESREČA
Policisti so na regionalni cesti Stahovica-Črnivec obravnavali prometno nesrečo z samo udeležbo voznika osebnega vozila. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti in pa vožnje pod vplivom alkohola. Povzročitelju je bil za prometno nesrečo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

01.03.2018
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Patrulja PP Kamnik je imela v Volčjem Potoku v postopku voznika osebnega vozila, ki je napihal 0,94 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Na kraju mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

02.03.2018
TATVINA DENARNICE IZ VOZILA
Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil tatvino denarnice iz odklenjenega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz predala v vozilu odtujil denarnico z vsebino in lastnika oškodoval za okoli 100 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

03.03.2018
PROMETNA NESREČA
Policisti so na regionalni cesti Kamnik-Stranje obravnavali prometno nesrečo z samo udeležbo voznice osebnega vozila do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti in mokrega vozišča. Voznico je začelo zanašati in je z vozilom zapeljala na bankino od tam pa je trčila v betonsko ograjo in jo deloma tudi podrla. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

VANDALIZEM NA POKOPALIŠČU STRANJE
Policisti smo bili obveščeni o vandalizmu na pokopališču v Stranjah. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva mladoletnika preko noči na pokopališču v Stranjah z brcanjem poškodovala več PVC sveč, kovinskih luči ter po pokopališču razmetala sveče. Prav tako je bila pri vhodu v poslovilne vežice razbita steklenica in razmetane rože. Policisti bodo zoper mladoletnika podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo