Priznanja Civilne zaščite tudi posameznikom in društvu iz občine Kamnik

0
2332

Ob dnevu Civilne zaščite se zahvalimo tistim reševalcem, organizatorjem in izvajalcem, ki so v preteklem letu učinkovito opravili naloge zaščite in reševanja med naravnimi in drugimi nesrečami. Osrednja regijska prireditev ob dnevu Civilne zaščite je potekala včeraj, 6. marca 2018, v dvorani Jakličevega doma v občini Dobrepolje. Na prireditvi so slavnostno podelili priznanja posameznikom in organizacijam za njihov prispevek pri reševanju ob naravnih in drugih nesrečah ter sodelovanje na področju zaščite, reševanja in pomoči. Med prejemniki so bili tudi posamezniki in društvo iz občine Kamnik.

V počastitev praznika Civilne zaščite predvsem z zahvalo vsem, ki so s svojimi dejanji že prispevali k uresničevanju ciljev preprečevanja, pripravljenosti, reševanja in pomoči ter z odstranjevanjem posledic naravnih nesreč, so bila na regijski prireditvi podeljena priznanja civilne zaščite naslednjim predstavnikom občine Kamnik:
– bronasti znak Civilne zaščite je prejela Maja Oblak,
– srebrni znak Milan Kregar mlajši,
– za 110-letnico delovanja je srebrno priznanje Civilne zaščite prejelo Prostovoljno gasilsko društvo Šmartno v Tuhinju.

Sicer pa je bilo za ljubljansko regijo podeljenih 59 bronastih, 19 srebrnih in 9 zlatih priznanj ter 9 plaket Civilne zaščite. Bronasta priznanja Civilne zaščite so podeljena posameznikom in organizacijam, ki so se še posebej izkazali ob lanskoletnih nesrečah v Kemisu in naravni nesreči decembra v času vetroloma. Priznanja pa sta dobitnikom podelila poveljnik Civilne zaščite za ljubljansko regijo Matjaž Godec in namestnica poveljnika ljubljanske regije Elza Majcen.

ISKRENE ČESTITKE PREJEMNIKOM PRIZNANJ!

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo