Kronika Policijske postaje Kamnik od 5.3. do 11.3.2018

0
3239

05.03.2018
GOLJUFIJA PRI PRODAJI MOBILNEGA TELEFONA
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasila občanka in prijavil, da je bila ogoljufana pri prodaji mobilnega telefona. Ugotovljeno, da je preko aplikacije let GO prodala mobilni telefon in ga po pošti poslala kupcu, denarja pa ni prejela. Zoper storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA KAMNIŠKI OBVOZNICI
Policisti so na Kamniški obvoznici obravnavali prometno nesrečo s samo udeležbo voznika osebnega vozila. Do nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

06.03.2018
SPOR MED SOSEDAMA
Zaradi odmetavanja snega sta se v Kamniku sprli sosedi, pri čemer je ena drugo žalila, večkrat zvonila po zvoncu in razbijala po vhodnih vratih druge. Kršiteljici je bil zaradi kršenja javnega reda in miru izdan plačilni nalog.

07.03.2018
VLOM V KONTEJNER
Na Duplici smo obravnavali vlom v kontejner, kjer je neznani storilec preko noči s primernim orodjem na vzvod vlomil in iz notranjosti odtujil alkoholno pijačo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ROPARSKA TATVINA
V Kamniku je neznani storilec skozi odklenjena vhodna vrata vstopil v eno izmed stanovanjskih hiš, kjer je v notranjosti pregledal prostore in odtujil različne predmete. Na dejanju ga je zalotila lastnica hiše, ki je storilca poskušala zadržati, a jo je ta zato, da bi obdržal odtujene predmete dvakrat udaril v predel obraza in s plenom pobegnil. Policisti smo na kraju zavarovali sledi storilca in pričeli z zbiranjem obvestil na podlagi katerih smo 8.3.2018 prišli na sled osebi, ki je storila opisano dejanje. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja smo ji odvzeli prostost in jo pridržali. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

08.03.2018
PROMETNA NESREČA Z LAHKIMI TELESNIMI POŠKODBAMI
Policisti so na Cankarjevi cesti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo tovornega in osebnega vozila do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika tovornega vozila. Udeležencu in sopotniku v vozilu je bil izdan poškodbeni list (bolečine v ledvenem delu). Povzročitelju je bil za prometno nesrečo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

10.03.2018
ZASEG VOZILA NA PEROVEM
Patrulja policijske postaje Kamnik je imela na Perovem v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo.

11.03.2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku je bil eni osebi zasežen kovinski mlinček z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo