Kronika Policijske postaje Kamnik od 19.3. do 25.3.2018

0
1973

19. 3. 2018
TATVINA DENARNCE
Policisti smo bili obveščeni, da je nekdo v lokalu Pod skalo izvršil tatvino denarnice. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je dejanje storila ženska, ki je bila izsledena. Zasežena ji je bila denarnic in vrnjena oškodovancu. Zoper njo bo podana kazenska ovadba.

SPOR MED ZNANCEMA
Na Kranjski cesti sta se sprla dva znanca. Ker sta s tem kršila javni red in mir, zoper njiju sledi ustrezen ukrep.

20. 3. 2018
PROMETNA NESREČA V POTOKU V TUHINJU
Voznik tovornega vozila je vozil vzvratno po parkirišču in trčil v pešca, ki je prečkal dovoz parkirišča. Vozniku tovornega vozila je bil zaradi nepravilnega premika z vozilom izdan plačilni nalog.

POŠKODOVANJE VOZILA NA ŠUTNI
Neznani storilec je na Šutni z ostrim predmetom poškodoval lak osebnega avtomobila in s tem povzročil za okoli 300 EUR materialne škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR V DRUŽINI
Policisti so bili obveščeni, da je prišlo do spora v družini na območju Kamnika. Po zbranih obvestilih je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

21. 3. 2018
SPOR MED OBČANOMA
Na enem izmed kamniških parkirišč sta se dve osebi sprli zaradi uporabe parkirnih prostorov. Ugotovljena je bila kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

22. 3. 2018
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je preko noči na Ljubljanski cesti vlomil v kombinirano vozilo in iz vozila odtujil vinjeto. S tem je povzročil za okoli 300 EUR materialne škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PIJANI VOZNIK V SUHADOLAH
Patrulja je imela v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

SPOR V DRUŽINI
Policisti so bili obveščeni, da je v eni izmed družin v Kamniku prišlo do spora glede plačila stroškov za kurjavo. Po zbranih obvestilih je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

23. 3. 2018
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Ljubljanski cesti je na parkirnem prostoru pri lokalu Carpe Diem neznani voznik trčil v tovorno vozilo in s kraja odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

NEZAGOTOVITEV FIZIČNEGA VARSTVA PSA
Na območju Komende se je sprehajal pes, ki ni bil na povodcu. Ugotovljena je bila lastnica psa, ki ji bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali.

POSKUS VLOMA V HIŠO
Na območju Komende je prišlo do poskusa vloma v stanovanjsko hišo. Pri tem je nastala materialna škoda. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PIJANI VOZNIK NA KRIŽU
Patrulja je imela v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA GLAVARJEVI
Nekaj pred polnočjo so bili policisti obveščeni, da je v Komendi prišlo do prometne nesreče v kateri je poškodovan tudi hidrant. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznik kombiniranega tovornega vozila znamke Peugeot Expert vozil po Glavarjevi ulici iz smeri Komende proti Mostam ter pri Glavarjevi ulici 66, zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, s sprednjim delom zadel v drog obcestne razsvetljave in hidrant. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog, mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga, skupaj z obdolžilnim predlogom, poslali še na Okrožno sodišče v Kamniku.

24. 3. 2018
PRODAJA SREČK NA SEJMU
Na sejmu v Komendi so policisti izsledili žensko, ki je nezakonito prodajala srečke. Pri tem so zasegli vrečko z 12 ovojnicami. O prekršku bo obveščen Tržni inšpektorat RS.

NESREČA PRI DELU
V okolici Kamnika se je zgodila nesreča pri delu, in sicer se je občan poškodoval pri delu z ročno krožno žago. V UBCK Ljubljana je bil odpeljan z reševalnim vozilom, kjer je bilo ugotovljeno, da gre za lažje poškodbe.

POŠKODOVANE PNEVMATIKE NA VOZILU
Neznani storilec je preko noči na območju Kamnika prerezal vse štiri pnevmatike na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

25. 3. 2018
NAJDENE IGLE PRI TRANSFORMATORJU NA KOLODVORSKI
Na Kolodvorski ulici v Kamniku so bile najdene nezavarovane uporabljene igle. Za odstranitev igel je poskrbela pristojna služba. Glede na sam dogodek pa bomo policisti v prihodnje tam izvajali poostreno kontrolo območja.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo