Na Prvem Hit Radiu je vedno barvito

0
4810

Na Radiu Hit se vedno nekaj dogaja. Od odlične glasbe do zabavnega programa ter številnih nagradnih iger. Mimogrede, nova nagradna igra se bo imenovala Hitov BMW trezor in kmalu boste lahko slišali več o njej – seveda, če preklopite na 95,6 ali 102,8 MHz. Konec februarja in začetek marca sta bila na Prvem Hit Radiu v znamenju pustne dobrodelnosti in dneva žena, obiskal pa jih je tudi zmagovalec Eme Omar Naber.

Letošnji pust so v Zavodu Pod strehco obeležili nekoliko drugače in mu dodali dobrodelno noto. Dobrodelni akciji, ki so jo poimenovali EN KROF = EN TOPEL OBROK, sta se z veseljem pridružila tudi voditelja Radia Hit, Jaka Peterka in Sanja Hrgota, in skupaj z ostalimi poskrbela za bolj živahno vzdušje.

Ra HIT_pust

Voditelji na Prvem Hit Radiu so tudi letos ob 8. marcu izbrali osem srečnic, ki so ves dan preživele v njihovi družbi. Spoznale so lahko svoje priljubljene voditelje, popeljali smo jih po prostorih Radia Hit in predstavili celoten potek dela v ozadju. Seveda pa je bil dan namenjen predvsem njihovem razvajanju, uživanju in mnogim presenečenjem, ki so jih bile deležne ves dan.

RA Hit_Omar

Da nas bo letos Omar Naber zastopal na Eurosongu v Ukrajini, kamor po mnogih letih odhaja že drugič, verjetno vemo že vsi. Voditelj Prvega Hit Radia Jaka Peterka in pevec Omar Naber sta oba navdušenca nad glasbo, saj je naš voditelj tudi pevec skupine Imset. Omarja smo v studiu Prvega HIT Radia gostili kmalu po zaključku letošnje Eme in z njim delili veselje ob njegovi zmagi ter mu optimistično zaželeli zmago tudi v Ukrajini.

 

 

Oglasno sporočilo