Kronika Policijske postaje Kamnik od 11.6. do 16.6.2018

0
2587

11.06. 2018
TATVINA VOZILA NA KLAVČIČEVI
V Kamniku je bil z javnega parkirišča odtujen osebni avtomobil znamke BMW 525 Turing, črne barve. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

INTERVENCIJA V BISTRIČICI
Policisti so Kamniku na javnem kraju obravnavali intervencijo, kjer je prišlo do spora med sosedoma zaradi ob meji posajenih dreves. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

12.06.2018
DELOVNA NEZGODA
S strani zdravstvenega osebja zdravstvenega doma Kamnik smo bili obveščeni, da se je po zdravniško pomoč zglasil občan, ki se je med opravljanjem dela v enem izmed podjetij v Kamniku lahko telesno poškodoval. Slednjemu se je s transportnega vozička prevrnil manjši zaboj in ga poškodoval po glavi. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V MENGŠU
Policisti so na območju Mengša na parkirišču pri trgovini Tuš obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh vozil. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom vzvratno. Povzročitelju je bil na kraju zaradi kršitve zakona v cestnem prometu izdan plačilni nalog.

13.06.2018
TATVINA ZLATNINE IZ ODKLENJENE HIŠE
Na policijsko postajo je poklicala občanka iz Mekinj in prijavila tatvino zlatnine iz stanovanjske hiše, in sicer je neznanec izkoristil nepazljivost občanke in vstopil v odklenjeno st. hišo iz katere je odtujil zlatnino in denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14.06.2018
ZASEG VOZILA NA PEROVEM
Patrulja policijske postaje Kamnik je imela na Kranjski cesti v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

15.06.2018
POŠKODBA DRSNIH VRAT
Na območju Šmarce je neznani storilec preko noči s silo telesa poškodoval vhodna drsna vrata na objektu trgovine Tuš, vendar v notranjost ni prišel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

16.06.2018
TATVINA KOLESA V ŠMARCI
Policista sta bila obveščena o tatvini kolesa preko noči v naselju Šmarca, kjer je neznani storilec odtujil gorsko kolo bele barve, ki je bilo parkirano pod nadstreškom poleg stanovanjske hiše. Še istega dne sta policista pri pregledu terena v Šmarci našla odtujeno kolo in ga vrnila lastniku.

16.06.2018
GLASNA GLASBA NA LJUBLJANSKI CESTI
S strani občana na Ljubljanski cesti smo bili obveščeni o glasni glasbi v stanovanjskem bloku. Kršitelj je poslušal glasno glasbo in s tem motil nočni mir in počitek. Policista sta mu izrekla ustno opozorilo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo