2.SNL: “Modri” iz Doba za uvod do popolnega izkupička!

0
3033

NAŠA ČLANSKA EKIPA NK Roltek DOB JE V 1.KROGU SEZONE 2018/2019 DOMA GOSTILA NK JADRAN DEKANI IN JIH UGNALA S 3:1

Dobljani, ki so v svoji prvi tekmi letošnje sezone nastopili z občutno prenovljeno zasedbo, so današnjega nasprotnika, trdožive Primorce iz NK Jadran Dekani, “trli” pravzaprav celoten 1.polčas, mrežo gostov pa “načeli” tik pred iztekom polčasa in sicer v 43.minuti, ko je v polno zadel Nejc Levec. Ko je že kazalo, da bodo Dobljani na odmor odšli z minimalno prednostjo 1:0, se je oglasil glavni sodnik srečanja, Dejan Vivod iz Dravograda in v 45.minuti upravičeno dosodil strel z bele točke, le-tega pa je seveda zanesljivo izvedel kapetan Klemen Kunstelj ter postavil rezultat polčasa 2:0. A gostje se niso kar tako predali in uspeli v 2.počasu rezultat znižati na 1:2, za to pa je poskrbel v 62.minuti Dejan Banovič. Napetost med domačimi nogometaši in navijači je z znižanjem malce narasla, no, vse skupaj pa je pomiril Albert Račič, ko povišal vodstvo Dobljanov na 3:1 in sicer v 84.minuti preko pravilno dosojene 11-m. To je bil tudi končni rezultat srečanja in Dobljani so se lahko razveselili zmage. Domači trener Nenad Toševski je na tekmi izkoristil vse 3 menjave in sicer je v 65.minuti kapetana Kunstlja zamenjal Armin Pašič, v 73.minuti je Levca zamenjal Denis Petrovič ter v 84.minuti, ko je Mlakarja zamenjal Rok Bergant. S predstavo naših fantov smo tako lahko zadovoljni, saj so na svojem (za veliko večino) “prvencu” pred domačo publiko, prikazali srčno borbo in pustili pozitiven vtis. Čestitke za zmago!

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

__________________________________

TEKST: Gregor Horvatič, Press NK Roltek Dob

FOTO: Lado Vavpetič

_________________________________

1.krog 2.SNL:

NK Roltek DOB : NK Jadran Deakani 3:1(2:0)FT

Nejc Levec(43′), Klemen Kunstelj (45-11m’), Albert Račič(84′-11m) ; Dejan Banovič(62′)

Sodniki: Vivod Dejan (glavni sodnik), Jamnik Jure (1. pomočnik), Habuš Žan (2. pomočnik) Delegat #NZS: Vidmar Blaž Št. gledalcev: 200

__________________________________

V 2.krogu II.SNL se bodo Dobljani na gostovanju pomerili z NK Brda in sicer prihodnjo nedeljo, 12.avgusta ob 17.30 uri v Vipolžah. Tekmo bo sodil Podgoršek Marko iz Kranja.

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Gregor Horvatič

 

NEJC LEVEC
MATIC MLAKAR V AKCIJI
LUKA GUČEK, NEJC LEVEC IN DINO SULJEVIČ
LOVRO VRANDEČIČ
KLEMEN KUNSTELJ IN MATIC MLAKAR
ANDRAŽ ŽINIČ
GABER PETRIC
DENIS PETROVIČ
DENIS PETROVIČ IN ALBERT RAČIČ
ALBERT RAČIŠ USPEŠEN Z 11-M

trener NENAD TOŠEVSKI in trener vratarjev IVO ČANČAR

ANDRAŽ ŽINIČ
Oglasno sporočilo