Kronika Policijske postaje Kamnik od 30.7. do 4.8.2018

0
1988

30.7. 2018
SPOR MED SORODNIKI
Policisti so obravnavali spor med sorodniki v Lokah pri Tuhinju. Kršitelju je bil po zbranih obvestilih izdan plačilni nalog.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policista sta imela na Duplici v postopku osebo, katera je policistki izročila PVC samozapiralno vrečko z neznano zeleno-rjavo rastlino. Zaradi suma, da gre za drogo – konopljo, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami prepovedana, mu je bila le-ta zasežena. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

31.7.2018
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Na Duplici je prišlo do prometne nesreče zaradi prekratke varnostne razdalje med voznikom osebnega vozila in motoristom. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

KRAVE POŠKODOVALE VOZILO
PP je bila obveščena o poškodovanju vozila na poti na Malo Planino. Pri pregledu vozila je bilo ugotovljeno, da so vozilo poškodovale krave in sicer so na vozilu vidne odrgnine, slina, poškodba brisalcev in odtrgana reg. tablica. Ker ne gre za kaznivo dejanje sledi uradni zaznamek o dogodku.

01.8.2018
TATVINA KOMPRESORJA
Policista sta obravnavala tatvino kompresorja iz podjetja v Radomljah. Po pregledu posnetkov in z zbiranjem obvestil sta policista izsledila storilca in zasegla kompresor, kateri je bil vrnjen lastniku . Zoper storilca pa sledi kazenska ovadba.

SPOR ZARADI KAJENJA
Policisti so obravnavali spor med sosedoma v Mostah in sicer je kršitelj vpil na sosedo, katera je kadila pred blokom. Kršitelja pa je motil dim, kateri se mu je valil skozi okno v stanovanje. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

02.8.2018
SPOR MED OČETOM IN SINOM
Policisti so obravnavali spor med očetom in sinom. Ugotovljeno, da je sin prišel pijan domov in očeta udaril v predel glave, ga prijel za vrat in nanj vpil. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

03.8.2018
PROMETNA NESREČA V NEVLJAH
V Nevljah je prišlo do prometne nesreče voznika osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba, kateri je zapeljal v obcestni jarek. Vozniku je bil zaradi kršitev zakona o cestnem prometu izdan plačilni nalog.

04.8.2018
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policista sta imela na območju Križa postopek z mladoletno osebo, kateri je bil zasežen ročno zvit cigaret z NN zeleno-rjavo posušeno rastlino, ter dve rjavi steklenički z NN zeleno posušeno rastlino, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

GLASNA GLASBA
S strani občanke iz Mekinj smo bili obveščeni o glasni glasbi in sicer je kršitelj glasno poslušal glasbo in s tem motil nočni mir in počitek. Policista sta na kraju kršitev zaznala in izdala plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo