Kronika Policijske postaje Kamnik od 6.8. do 12.8.2018

0
1903

6. 8. 2018
INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Policisti so na območju Mlake pri Komendi obravnavali intervencijo na javnem kraju, zaradi glasne glasbe. Kršitelju izdana globo zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

7. 8. 2018
PROMETNA NESREČA NA CANKARJEVI CESTI
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena na Cankarjevo cesto v Kamniku, kjer je prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila spregledala pešca, ki je pravilno na prehodu za pešce prečkala vozišče in s prednjim delom vozila trčila vanj. Pri prometni nesreči ni bil nihče telesno poškodovan, preizkus alkohola negativen. Zoper voznika osebnega avtomobila pa sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

NESREČA PRI DELU V PODJETJU LIDL
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena na naslov Pod Lipami 1, industrijska cona Komenda-Moste, kjer je v podjetju Lidl prišlo do delovne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta zaposlena v podjetju natovarjala blago na tovorni del vozila vsak s svojim ročnim viličarjem in vsak na svoje tovorno vozilo oz. svojo nakladalno rampo. Pri tem pa je enemu od zaposlenih z viličarjem stisnil desno nogo. Zaposleni je pri delu uporabljal predpisana zaščitna sredstva (primerna obuvala, odsevne jopiče), za delo z ročnim viličarjem pa ne potrebujeta izpita. O dogodku obveščen delovni inšpektor, tuja krivda izključena. Sledi poročilo na ODT.

UGRIZ PSA
Policisti so na območju naselja Zduša obravnavali intervencijo na javnem kraju, zaradi ugriza psa. Kršitelju izdan plačilni nalog po ZZZiv.

10. 8. 2018
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali poskus vlom v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo in sicer na vzvod skozi vhodna vrata, vendar je od dejanja odstopil. Materialna škoda za okoli 100 evrov. Policisti v zvezi poskusa vloma zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PRIJET STORILEC TATVINE V TRGOVINI SPAR
Policisti so obravnavali tatvino več artiklov v trgovini Spar. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je osumljenec v trgovini izvršil več artiklov v skupni vrednosti 50 evrov. Policisti v zvezi tatvine zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

11. 8. 2018
TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Patrulja Policijske postaje Kamnik je obravnavala tatvino registrskih tablic na območju Kamnika. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odtujil obe registrski tablici. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

12. 8. 2018
VOŽNJA BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Patrulja Policijske postaje Kamnik je obravnavala voznika osebnega vozila, za katerega so med postopkom ugotovili, da vozi vozilo brez vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, na Okrajno sodišče v Kamniku pa bo poslan predlog za uvedbo postopka

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo