Prvi krog pokala članic z novo igralko Američanko Megan

0
1473

Prvi krog Pokalnega tekmovanja za članice je za nami. V domači dvoran Srednje šole Domžale smo gostili ekipo Kranjska gora/Jesenice. Tekma je bila praktično odločena v prvem polčasu. Ekipa ŽKK Kranjska Gora – Jesenice je bila močno okrnjena, vendar so pokazale borbenost ter nekaj lepih potez. Jasmin Sport Ledita je tako z visoko razliko v prednosti pred povratno tekmo, ki bo konec meseca novembra na Jesenicah.

Med strelke so se zapisale vse igralke, saj so čisto vse stopile na parket in odigrale sproščeno. Povratna tekma bo konec novembra na Jesenicah.
Ob koncu prejšnje sezone smo bili malo skrivnosti o sestavi ekipe Jasmin Sport Ledita. Z veseljem vam predstavljamo leditko Megan Rosenbohm Američanko, ki je močna pridobitev k naši članski ekipi tako igralsko kot tudi osebnostno. Z njeno dinamični in agresivno igro smo v ekipo prinesli nov zagon in energijo. Igra na poziciji 1 in 2 , s svojo energijo na dekleta prenaša pridobljene izkušnje v ameriški ligi NCAA . V Sloveniji se počuti odlično, všeč ji je narava in ljudje. Z igranjem košarke za ŽKD LEDITA se veseli novih izkušenj pod koši Ženske Extra Lige kot tudi Pokala članic.

Vabljeni na ogled Članskih tekem, katere igramo v telovadnici Srednje šole Domžale

Čestitke članicam za zmago, nasprotnicam za prikazano. Hvala tudi občinstvu za podporo.
Pokal članic, 1. kolo (Domžale, 6. november 2018)
Jasmin Sport Ledita : ŽKK Kranjska gora-Jesenice
103:27 (31:6, 29:9, 17:6, 26:6)

Vir: Jasmin Sport Ledita
Oglasno sporočilo