2.SNL: “modri” iz Doba z zmago s 4:3 nad “Brici” končali jesenski del prvenstva na 5.mestu

0
1760

Članska ekipa, ki jo vodi trener Nenad Toševski, se je v zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva doma pomerila z ekipo NK Brda in jo ugnala s 4:3.

Dobljani so bolje pričeli srečanje in povedli že v 11.minuti, ko je v polno zadel Denis Petrovič. Gostje so uspeli rezultat izenačiti v 22.minuti tekme, ko je gol za “Brice” dosegel Jure Bužinel. A “Modri” iz Doba niso potrebovali dolgo, da so “stvari” spet postavili na svoje mesto in ponovno prešli v vodstvo v 28.minuti prvega polčasa, ko je za 2:1 z izjemnim strelom v polno zadel kapetan Klemen Kunstelj.

V 2.polčasu so Dobljani s pravo še bolj “pritisnili” na vrata gostov iz Goriških Brd ter v 51.minuti povečali  prednost na 3:1, ko se je med strelce vpisal Dino Suljevič, nato pa še na 4:1, ko je v polno le 2.minuti kasneje zadel še Matic Mlakar.

A vedno borbeni “Brici” se niso še predali in mal povečali “zaskrbljenost” domačih, saj so se uspeli popolnoma približati, ko je dvakrat v polno zadel Sacha Varga in sicer v 56.minuti ter v 63.minuti., to pa je bilo vse, kar so zmogli gostje in po pravi goliadi je ostalo pri rezultatu 4:3 in na koncu zmagi  naših nogometašev.

Domači strateg Nenad Toševski je na tej tekmi prvič ponudil priložnost tudi članu naše mladinske ekipe u19 NK Roltek Dob in sicer je za člansko ekipo debitiral ter prvič oblekel članski dres naš izjemen in talentiran mladinec DINO ZENKOVIČ, ki je sicer s 13.goli tudi 1.strelec lige v 2.SML-zahod.

  Dino Zenkovič (drugi z leve) , u19 NK Roltek Dob

17.krog #2SNL: ZMAAAAGAAAAAAAA
NK Roltek DOB : NK Brda 4:3(2:1)FT
Denis Petrovič(11′), Klemen Kunstelj (28′) , Dino Suljevič (51′),
Matic Mlakar (53′) ; Jure Bužinel (22′), Sacha Varga (56′,63′)

Po polovici sezone je tudi čas, da se malce “poigramo” s statistiko. Največ golov je v jesenskem delu prvenstva 2.SNL  za Dobljane dosegel Gaber Petric in sicer 7, sledi pa mu Denis Petrovič, ki se je med strelce vpisal 5 krat.  Gole za Dobljane so dosegli še Matic Mlakar (4), Dino Suljevič (3), kapetan Klemen Kunstelj (3), Nejc Levec (2), Luka Guček (2), Albert Račič (2), Gašper Hrovat (1) in Andraž Žinič (1).

Največ nastopov je v jesenskem delu prvenstva zbral Luka Guček, ki je nastopil na vseh 17-ih dosedanjih tekmah, le eno srečanje pa so izpustili kapetan Klemen Kunstelj, Armin Pašič, Dino Suljevič, Lovro Vrandečič, Gašper Hrovat in prvi vratar Matic Čretnik. Vratar Tadej Avsec je svoj do sedaj edini nastop vknjižil v 9.krogu, ko je  proti ND Bilje branil vseh 90.minut in ohranil mrežo nedotaknjeno, Dobljani pa so takrat doma zmagali 1:0, gol pa je v 43.minuti tekme dosegel Andraž Žinič.

Največ rumeni kartonov sta pri Dobljanih prejela Albert Račič in sicer 7 ter Lovro Vrandečič(6), Gaber Petric pa je prejel 5 kartonov in 1 rdečega. Kapetan Klemen Kunstelj je bil z rumenim kartonom kaznovan 5 krat.

9 domačih tekem si je v Športnem parku Domžalah ogledalo 1790 gledalcev.

ČESTITKE “MODRIM” IZ DOBA ZA NOVE 3 TOČKE IN NAŠEMU MLADINCU DINU ZENKOVIČU ZA SVOJ USPEŠEN 1.NASTOP ZA NAŠO ČLANSKO EKIPO- BRAVODino Zenkovic.

#VsiZaŠAMPIONEizDoba!

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here