Zmaga kamniških vaterpolistov v Kranju

0
2193

V Kranju se je od 27. do 29. 12. 2018 odvijal božično-novoletni turnir za ekipe letnika 2004 in mlajši, na katerega je bila povabljena tudi kamniška ekipa. V konkurenci šestih ekip iz Hrvaške, Srbije in Slovenije so kamniški vaterpolisti zmagali na štirih tekmah, po štiri zmage sta dosegla tudi AVK Triglav in beograjska VK Crvena zvezda, v krogu treh ekip pa je imela kamniška ekipa najboljšo gol razliko.

VD Kamnik : Crvena zvezda 18-8, VD Kamnik : VK Medveščak 22-7, VD Kamnik : AVK Triglav 5-6, VD Kamnik : VK Ljubljana 17-4, VD Kamnik : PVK Bečej 17-4.

Aleksander Cerar
David Golob

Za Vaterposlko društvo Kamnik so nastopali: David Golob, Marko Pilič, Gašper Fičur, Ažbe Cerar, Lukas Gligorovski Z., Urban Zupan, Matic Kordež, Samo Koder, Jošt Čarni, Aleksander Cerar, Blaž Nadižar, Jurij Seljak, Anej Ostrež,Tim Kačič , pod vodstvom trenerja Elvirja Becica in pomočnika trenerja Primoža RomšakA. Poleg Pokala za zmago na turnirju, sta pod kamniške planine odšla, še pokal za najboljšega golmana – Golob David, ter najboljšega strelca – Cerar Aleksander. Čestitamo našim fantom za odlično igro in zmago in se hkrati zahvaljujemo se AVK Triglav za odlično organizacijo in povabilo na turnir. Čestitke tudi vsem ostalim ekipam.

Vsem želimo srečno in uspešno 2019

Besedilo in fotografije: Dare Homar, Vaterpolsko društvo Kamnik

Oglasno sporočilo