V KK Pirueta pričeli z zmagami

0
2050

Kot uvodno tekmovanje za začetek  kotalkarske sezone je bilo 16. marca mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju v Renčah, ki je med drugim štelo za točkovanje v tekmovanju Pokal Slovenije 2019.

Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci in tekmovalke domžalskega kotalkarskega kluba PIRUETA. Tekmovanje je potekalo v disciplini obveznih likov. To je zelo zahtevna disciplina zaradi tega se takšnega tekmovanja lahko udeležijo tisti tekmovalci, ki tudi vadijo omenjeno disciplino.

Domači tekmovalci so se odrezali odlično in na najvišjo zmagovalno stopničko sta stopili  KATARINA HRIBAR in TAMARA GOLMAJER, na drugo stopničko se je   povzpela  IZABELA DEISINGER in v kategoriji mlajših deklic je na tretjo stopničko stopila in osvojila bronasto medaljo TAJA CERAR.

V klubu sedaj izvajajo tudi vadbo  z najmlajšimi kotalkarji, prav tako se je klub odločil, da bo vzgajal  nove zainteresirane deklice in dečke, ki jih kotalkanje, predvsem umetnostno izredno zanima.

V klubu je še vedno  veliko zanimanje za rekreativno kotalkanje ki trenutno poteka zato vabimo vse zainteresirane, da se udeležijo omenjene vadbe oziroma se prijavijo na tovrstno rekreativno dejavnost.

KK Pirueta

Oglasno sporočilo