Karate-Do zmaga Domžal na 27. SKIF DP

0
2133

Shotokan Karate-Do Internacional zveza Slovenije (S.K.I.F. SLO) je, 23. 3. 2019, v skladu s Programom tekmovanj za leto 2019 izvedla 27. Državno S.K.I.F.  prvenstvo Slovenije.

Prvak je tudi letos že 13. postal Karate-Do klub Atom Domžale, ki se je predstavil s svojo mlado, a kvalitetno ekipo. S svojimi nastopi so izstopali tako v tradicionalnih katah, kot kumiteju športnih borbah. Osvojili so 11 zlatih, 7 srebrnih in eno bronasto medaljo. Prvaki so postali: Lovro Kaluder 2x kate in 1x kumite, Eva Dormiš 1x kumite, 1x kata, Staš Kokalj, kata, Aleksander Eržen, kata in kumite, Anže Levačič, 2x kata in ekipno kate v svoji kategoriji: Liam Letič, Jakob Šernek, Blaž Dragar.

Kvalifikacijski turnir: 09. 03. 2019, Poljčane. Finale: 23 .03. 2019, Ruše. 

V skladu z Tekmovalnim pravilnikom se je na Državno prvenstvo uvrstilo osem (8) najboljših v skupini ter enako najboljših ekip. Tekmovalci in tekmovalke ter ekipe v katah so prenašali osvojene točke na kvalifikacijskem turnirju samo za klube. Državni prvak je postal tisti, ki je dejansko zmagal na finalnem turnirju. Najboljši klub pa je postal tisti klub, ki je osvojil največ točk iz kvalifikacijskega in finalnega turnirja. Upoštevale so se tudi točke na osnovi številčne udeležbe po skupinah.

Prvi trije klubi na SKIF DP 2019

  1. mesto: ATOM Domžale
  2. mesto: KANAZAWA DOJO Maribor
  3. mesto: TROMEJNIK Kuzma

Postani ATOM!

http://www.karatedomzale.com

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here