Kronika policijske postaje Kamnik (od 29.4. do 5.5.2019)

0
2021

29.04.2019
TATVINA DENARJA IZ DENARNICE
Na bencinskem servisu na Perovem je neznani storilec iz denarnice zaposlenega v pralnici odtujil gotovino in ga oškodoval. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PRIJAVA ZLORABE OSEBNIH PODATKOV
Občan se je zglasil na policijsko postajo in naznanil zlorabo osebnih podatkov in sicer se je neznani storilec v R Nemčiji izdajal za oškodovanega in se v njegovem imenu vpisal kot odgovorna oseba v podjetju, ki ni pravilno delovala, oškodovanemu pa je FURS iz računa opravil rubež. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

30.04.2019
TATVINA DENARNICE NA VLAKU
Na vlaku je neznani storilec izkoristil nepazljivost zaposlene, katera je pustila službeno torbo nezavarovano brez nadzora, odtujil denarnico z vsebino in zbežal neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Na Mengeškem polju so policisti zasegli neznano rjavo grudasto snov zavito v papir in zeleno posušeno rastlino prav tako zavito v papir, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

01.05.2019
GLASNA GLASBA
S strani neznanega občana smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja stanovanjskega bloka ter motenju nočnega miru in počitka. Na kraju ugotovljeno, da je občanka na vrtu praznovala, glasba ni bila glasna in je bila ob prihodu policistov na kraj ugasnjena. Občanki je bilo izrečeno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

02.05.2019
VINJEN VOZNIK
V Komendi je bil ustavljen voznika osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 1.05 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

03.05.2019
SPUŠČEN PES V KOŠIŠAH
Po naselju Košiše je nezavarovano tekal pes, kateri ni bil primerno zavarovan. Sledi zbiranje obvestil in sledi plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

TATVINA V CERKVI
Neznani storilec je izkoristil nepazljivost občanke, katera je bila v cerkvi pri sveti maši in ko je odšla v zakristijo ji je iz torbice, katera je bila na klopci v cerkvi odtujil denarnico z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

04.05.2019
TATVINA V TRGOVINI LIDL
Neznani storilec je izkoristil nepazljivost občanke, katera je nakupovala v trgovini Lidl in ji iz torbice odtujil denarnico z vsebino. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

05.05.2019
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku so policisti zasegli neznano snov in sicer ročno zvit cigaret z neznano snovjo zeleno-rjave barve rastlinskega izvora, okoli 2g vršičkov neznane zeleno posušene rastline in kovinski mlinček v katerem so bili zmleti delci posušene rastline, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here