Skupaj že 22. zaporedoma

0
1334

Karateisti Domžal in iz širne Slovenije, so dva deževna dneva, (18.-19. 5. 2019), preživeli v veliki telovadnici OŠ Domžale in dokazali, da se tudi v deževnih dnevih da veliko narediti.
Strokovni svet SKIF Zveze Slovenije, je tudi tokrat poskrbel, da so sodelujoči domov odnesli veliko Karate spominov.
Ob zaključku dvodnevne vadbe, so bili organizirani Kyu izpiti šolskih pasov. Iz domžalskega Atoma so napredovali: Maj Kurmanšek, Val Kragel, Ažbe Vehovec, Mark Peterka Ramovž, Anže Levačič, Rok Felicijan, Boris Deršek, Jakob Šernek, Blaž Dragar, Eva Dormiš, FG Lj. Matic Plavec, Klemen Curk, Maks Horvat, Ema Loy, Kristina Paige Vernon Knežević, Špela Gornik, Leila Lović, Luka Deršek, Aljaž Gornik, Marko Praček.
Vsem novim diplomam in inštruktorjem za pripravo, čestitke!

SKIF Karate-Do seminar je vodil Shihan Ivan Čerič 8.Dan Kyoshi, predsednik strokovnega sveta. Sensei Darjan Rošker 6.Dan Renshi, Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi, sta se izkazovala ob delu v skupinah.

Žal, je dež preprečil tradicionalni tek v kimonah po središču Domžal, a za dežjem vedno posije sonce.

Karate klub Atom Domžale, že 1. Junija 2019, vabi na ogled odprtega šolskega karate turnirja, na katerem se bodo pomerili učenci in in učenke osnovnih in srednjih šol Slovenije. Turnir bo v Ihanu, v lepi in veliki telovadnici OŠ.

Zenmedia

Oglasno sporočilo