Kronika policijske postaje Domžale (od 27.5. do 2.6.2019)

0
1516

27. 5. 2019
ZATAJITEV DENARJA NA BANKOMATU V DOMŽALAH
Na  Policijsko  postajo  Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu denarja na bankomatu le tega tam pozabil, ob prihodu nazaj pa le tega ni  bilo  več.  Policisti v zvezi navedenega kaznivega dejanja Zatajitve še zbirajo  obvestila  in bodo po končanem preiskovanju podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

27. 5. 2019
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU NA VIRU PRI DOMŽALAH

Na  Policijsko  postajo  Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu  gotovine  na  bankomatu  pri  trgovini  na  Viru  pri Domžalah našel bankovec,  katerega  je  izročil  policistom.  Policisti  v zvezi najdenega bankovca  zbirajo  obvestila,  hkrati pa pozivajo upravičenca, da se naj na podlagi potrdila o dvigu gotovine zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

28. 5. 2019
NAJDEN DENAR NA BANKOMATU V MENGŠU

Na  Policijsko  postajo  Domžale se je zglasil občan in naznanil, da je pri dvigu  gotovine  na  bankomatu v Mengšu našel bankovec, katerega je izročil policistom.  Policisti v zvezi najdenega bankovca zbirajo obvestila, hkrati pa  pozivajo  upravičenca,  da  se naj na podlagi potrdila o dvigu gotovine zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

29. 5. 2019
ODKRIT PONAREJEN BANKOVEC
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni, da so delavci banke v Domžalah odkrili  ponarejen  bankovec.  Ugotovljeno  je  bilo, da je občanka na svoj račun želela položiti denar, pri čemer so delavci banke odkrili, da je eden izmed  bankovcev. Sporni bankovec so policisti zasegli in ga bodo poslali v ekspertizo.  Policisti  v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

29. 5. 2019
NAJDENO KOLO ZNAMKE ASCOTT, ČRNE BARVE, ŠT. OKVIRJA XCX11F00860
Policisti   policijske   postaje  Domžale  smo  bili  s  strani  najditelja obveščeni,  da  je  našel  kolo  znamke Ascott. Policisti v zvezi najdenega kolesa  zbirajo  obvestila,  hkrati  pa  pozivajo upravičenca, da se naj na podlagi lastništva kolesa zglasi na tukajšnjo Policijsko postajo.

30. 5. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP
Policisti  PP  Domžale  so  imeli  v  postopku voznika osebnega avtomobila, kateri  je  le  tega  vozil  brez  veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega  je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

30. 5. 2019
ZAGORELO VOZILO NA AVTOCESTI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni, da je na avtocesti v bližini izvoza Trojane zagorelo vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi napake  na vozilu. Potnika sta vozilo zapustila nepoškodovana, vozilo pa je pogorelo v celoti.

31. 5. 2019
ZASEGI PREPOVEDANE DROGE

Policisti  PP  Domžale  so  imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo  količino  prepovedane  droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

2. 6. 2019
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA

Policisti  PP  Domžale  so  bili obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja. Ugotovljeno  je bilo, da je NN preko noči na počivališču iz rezervoarja tam parkiranega  tovornega  vozila odtujil za okoli 500 EUR goriva. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

2. 6. 2019
POŠKODOVANJE OSEBNEGA AVTOMOBILA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do osebnega avtomobila, kateri je bil parkiran na parkirišču in s primernim predmetom poškodoval lak vozila. Z opisanim je neznani storilec oškodoval lastnika vozila za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z
zbiranjem obvestil.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd.)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo