Kronika policijske postaje Kamnik (od 15.7. do 21.7.2019)

0
1139

15.7. 2019
NAJDENO KOLO
Na Ljubljanski 4/f v Kamniku se je našlo gorsko kolo znamke TOPBIKE, sivo bele barve, ser. št. DE7078281. Kolo se nahaja pri najditelju.

SPOR MED SOSEDOMA V KAMNIKU
V Kamniku je zaradi metanja zemlje z balkona prišlo do spora med sosedoma. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

16.7.2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V ŠMARCI
Neznani storilec je preko noči med 12:00 uro in 8:30 uro v naselju Šmarca s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KORENOVI POTI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na Korenovi poti, in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v polzapornice in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

17.7.2019
TATVINA ELEKTRIČNEGA KOLESA V KAMNIKU
Policisti so v centru Kamnika obravnavali tatvino električnega kolesa znamke China electric bike, ser. št.26E01200038. Neznani storilec je med 14:30 uro in 16:20 uro z dvorišča stanovanjske hiše odtujil zgoraj navedeno odklenjeno električno kolo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V IC ŽEJE
V industrijski coni v Žejah se je zaradi nepravilnega premika z vozilom zgodila prometna nesreča, kjer je drugi udeleženec s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

VERBALNO GA NAPADEL NA ŠUTNI
V Kamniku je prišlo do verbalnega spora med občanom in voznikom s kolesom, zaradi neupoštevanja pravil cestnega prometa. Po zbranih podatkih in opravljenih razgovorih bo kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

18.7.2019
TATVINA PRAFUMOV V TRGOVINI MULLER V QULANDIA
Policisti so v trgovini Muller v Qulandi-ji obravnavali tatvino parfumov. Neznani storilec je iz trgovine odtujil parfume v vrednosti več kot 100 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

19.7.2019
POSKUS VLOMA V OA NA KOLODVORSKI
Neznani storilec je preko noči na železniški postaji v Kamniku na Kolodvorski na vzvod poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti so na Ljubljanski cesti v Kamniku obravnavali tatvino obeh registrskih tablic iz osebnega avtomobila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA ŠUTNI
Na Šutni se je zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami zaradi prekratke varnostne razdalje. Sopotnik v vozilu je zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

INTERVENCIJA V OKOLICI SNOVIKA
Policisti so v okolici naselja Snovik obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil sprehajalce. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

INTERVENCIJA PRED LOKALOM V KAMNIKU
Policisti so v lokalom v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer je moški
kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in fizično napadel gosta
lokala. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve
Zakona o varstvu javnega reda in miru.

20.7.2019
TATVINA MOTORJA NA STELETOVI CESTI V KAMNIKU
Policisti so na Steletovi cesti v Kamniku obravnavali tatvino iz odklenjene kleti, kjer je bilo odtujeno odklenjen kolo s pomožnim motorjem, znamke Tomos flexer 25, reg. št. LJ7K-D2. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA LOKALNI CESTI V PODGORJU
Na lokalni cesti Kamnik – Podgorje se je zgodila prometna nesreča, zaradi vožnje preblizu desnega robu cestišča. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilnih cestnega prometa.

GLASNA GLASBA NA ODBOJKARSKEM IGRIŠČU
Policisti so ob 23:05 v Kamniku zaradi glasne glasbe obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

21. 7. 2019
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO V GODIČU
Neznani storilec je med 12:00 uro in 22:30 uro v naselju Godič s primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil.Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo