Radomljani s točko iz Krškega

0
1430

V Krškem so se Radomljani prvič v letošnji sezoni predstavili tudi uradno in odnesli priborjeno točko. Kljub točki pa ostaja grenak priokus…

KRŠKO 3 : 3 KALCER RADOMLJE
Zadetki: Čirjak (8′, 56′), Srpak (68′); Varga (17′), Primc (20′), Jakovljević (31′)

Krško: Zalokar, Boras, Sokler, Puškarič, Čirjak, Dadič, Forjanc, Srpak, Marcijuš, Zakrajšek, Žabec.
Radomlje: Lojen, Brolih, Jazbec, Guček, Poglajen, Trdin, Cerar (Stariha 72′), Primc, Jakovljević (Latinčič 81′), Nuhanović, Varga

Glavni trener Oskar Drobne je pred današnjo tekmo imel kar nekaj problemov s sestavo moštva. Med poškodovanimi igralci so se znašli Lovro Vrandečič, Rok Duspara, Matic Ahačič in Din Gutić. Rumeni bojevniki so se od prvega sodnikovega žvižga zoperstavili zelo borbeno, a so kaj kmalu prejeli zadetek. Po hitrem protinapadu Krškega je v kazenskem prostoru najvišje skočil Čirjak in matiral Lojen Filipa. Le deset minut kasneje so Radomljani izenačili. Po desni strani je prodrl Brolih, ki je z odlično podajo v kazenskem prostoru zaposlil Vargo. Slednji je tako dosegel prvenec na svoji prvi uradni tekmi za Radomlje. Le nekaj minut kasneje pa vodstvo rumeno črnih. Kapetan Luka Cerar je z odlično podajo zaposlil Primca. Slednji se je dokopal žoge po hudi napaki gostujočega vratarja in povišal vodstvo na 1:2. V 31. minuti odlična uigrana akcija na levi strani igrišča. Primc je odlično zaposlil Vargo, slednji je prodrl v kazenski prostor in na drugi našel osamljenega Robija Jakovljevića. Slednjemu ni preostalo nič drugega kot to, da zatrese še tretjič danes domačo mrežo. Do konca tekme so si Radomljani priigrali še dve enkratni priložnosti. Najprej je prodrl Lenart Brolih in streljal, a se je domači vratar izkazal. Odbita žoga je pristala pri nogometašu Radomelj, ki je vnovič poizkusil , a se je domači vratar še enkrat več izkazal in žogo odbil v kot. Po izvedenem kotu je do strela z glavo prišel Jazbec, a je veselje zadetka preprečil okvir vrat.

V drugem polčasu so rumeni bojevniki nekoliko popustili. Nogometaši v zeleno belih dresih so svoje priložnosti izkoristili po svoji levi strani od koder sta prišla tudi dva zadetka. Najprej je v 56. minuti Čirjak odlično udaril v diagonalni kot gostujočih vrat in ga tudi premagal. V 65. minuti znova odlična priložnost rumenih bojevnikov. Sandi Nuhanović se je po odlični podaji znašel sam pred vratarjem, a je slednji strel odlično ukrotil. Odbita žoga je prišla do Primca, a je strel iz osemnajstih metrov domači vratar ujel. Kazen je sledila nekoliko trenutkov kasneje. Po levi strani je prodrl Srpak in z močnim udarcem v dolgi vratarjev kot še tretjič danes matiral Lojna. Žoga se je namreč odbila od okvirja vrat v gol. Vseeno se rumeni bojevniki niso predali. V 75. minuti je prekršek izvajal Gal Primc. Žoga je v kazenskem prostoru pristala pri Starihi, ki je imel imenitno priložnost za zadetek, a je domača obramba bila na mestu. Tik pred koncem tekme je za razburljivost poskrbel še Rok Jazbec. Podaja iz kota, odbita žoga, ki se je znašla priRoku. Slednji je sprožil udarec proti golu, a jo je vratar ukrotil. Do konca tekme se rezultat ni spremenil.

Kljub točki ostaja grenak priokus po številnih priložnostih in vodstvu., a so v trenerskem kadru zadovoljni z osvojeno točko in gledajo pozitivno v nadaljevanje prvenstva, saj so si fantje priigrali kar nekaj zrelih priložnosti za zmago. Omeniti velja še naše zveste Mlinarje, ki so v Krško pripotovali v lepem številu in tudi bučno podpirali nogometaše ter jim na koncu tekme namenili aplavz.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!

Vir: NK Kalcer Radomlje

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here