Kronika policijske postaje Domžale (od 22.7. do 28.7.2019)

0
1261

22. 7. 2019
POŽIG GOSPODARSKEGA POSLOPJA
Policisti  so  obravnavali  požig  lesenega  gospodarskega  poslopja. Kljub hitremu  interveniranju  gasilcev je gospodarski objekt in delovni stroji v njem  pogorel  skoraj  v  celoti.  Materialna  škoda znaša okoli 80000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil s ciljem izsleditve storilca.

22. 7. 2019
POŠKODOVANJE VHODNIH VRAT PRODAJALNE
Policisti  so  obravnavali  poškodovanje  vhodnih vrat živilske trgovine. Z zbiranjem   obvestil   in  pregledom  video  nadzornega  posnetka  je  bilo ugotovljeno,  da  je  storilec  s kovinskim predmetom razbil steklo vhodnih vrat. Materialna škoda znaša okoli 300 EUR.

23. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM TER ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti  smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, s katere je udeleženec  odpeljal,  ne  da  bi  nudil svoje podatke ter podatke o vozilu drugemu  udeležencu.  Po izsleditvi udeleženca je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno,  da je udeleženec po prometni nesreči užival alkoholne pijače, zaradi  česar  mu  je  bil  odrejen  strokovni pregled, saj je bil preizkus alkoholiziranosti  pozitiven,  posledično  pa  je  bilo  udeležencu začasno
odvzeto  vozniško  dovoljenje. Policisti bodo zoper udeleženca na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

24. 7. 2019
POSKUS VLOMA V TRGOVSKI OBJEKT
V  noči  iz  23.  na  24.7.2019 je neznanec na vzvod poskušal odpreti vrata trgovine  z  namenom,  da  si prilasti predmete iz notranjosti. Vrata mu ni uspelo  odpreti  zaradi  česar  je  ostal  praznih  rok,  je  pa z nasilnim odpiranjem povzročil za okoli 1.000 eur gmotne škode.

24. 7. 2019
NESREČA PRI DELU
Policisti  smo  obravnavali  nesrečo  pri delu in sicer je traktor zapeljal preko  noge mladoletne osebe. Ugotovljeno je bilo, da je mladoletnik prišel do traktorja, ki se je takrat začel sam premikati po klancu navzdol, zaradi česar  ga  je  s silo telesa mladoletnik poskušal zaustaviti. Slednje mu ni uspelo,  v sled česar ga je traktor zbil po tleh. Ena izmed pnevmatik ga je povozila po nogi nakar pa se je traktor ustavil na njem. Mladoletnik je bil
zaradi   telesnih  poškodb  z  reševalnim  vozilom  odpeljan  na  nadaljnje preiskave.

24. 7. 2019
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI 
Policisti   PP   Domžale  smo  obravnavali  prometno  nesrečo  s  telesnimi poškodbami  v  katerem  jo  je  slabše  odnesel voznik motornega kolesa. Do prometne  nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika traktorja s pripeto prikolico in sicer je traktorist, v času, ko ga je voznik motornega kolesa  prehiteval, hotel zaviti levo na travnik. Po trku je motorist padel po  tleh motorno kolo pa je po drsenju po cesti trčilo še v drog električne
energije.  Motorist se je v danem primeru lahko telesno poškodoval in so ga reševalci odpeljali v UKC Ljubljana na nadaljnje preiskave.

25. 7. 2019
TATVINA FOTOAPARATA V PODJETJU

Neznani   moški   je  v  popoldanskem  času  vstopil  v  poslovne  prostore gospodarske družbe, kjer je odtujil digitalni fotoaparat znamke Nikon, tipa D6,  objektiv  35  mm  in spominsko kartico 64 GB, v skupni vrednosti okoli 2000 eur.

27. 7. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti  so  obravnavali  vlom  v stanovanjsko hišo, v katero je storilec vlomil tako, da je na vzvod odprl balkonska vrata in iz notranjosti odtujil nakit  in gotovino v skupni vrednosti okoli 1000 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

27. 7. 2019
INTERVENCIJA
Policisti   intervenirali  na  javnem  kraju,  kjer  se  je  vinjeni  občan nedostojno  vedel  do  družinskega  člana.  Policisti  so mu zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru izdali plačilni nalog.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo