Kronika policijske postaje Kamnik (od 12.8. do 18.8.2019)

0
1284

12.08.2019
POŠKODOVANJE VOZILA
Neznani storilec je z neznanim ostrim predmetom na parkirišču pred stanovanjskim blokom poškodoval parkirano vozilo in lastnika oškodoval za okoli 500 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VINJEN VOZNIK
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.84 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

13.08.2019
INTERVENCIJA  V ZASEBNEM PROSTORU
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil in vpil na svojo izven zakonsko partnerico. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

14.08.2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
Policisti so na makadamskem parkirišču v Kamniški Bistrici obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

15.08.2019
INTERVENCIJA V KOMENDI
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je pijana občanka kršila javni red in mir s tem, da je verbalno žalila, vpila in v bivšega partnerja vrgla keramični pepelnik. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

INTERVENCIJA V LOKALU
V lokalu na območju Kamnika so policisti obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem, da je s plosko roko udaril zaposleno, da je zadobila lahke telesne poškodbe. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru. 

GLASNA GLASBA V SUHADOLAH
S strani občana smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanjske hiše in motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršitelju izrekli ustno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

16.08.2019
PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
V naselju Košiše je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti kolesarke, katera je trčila v vozilo in padla po vozišču in se telesno poškodovala. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu. 

17.08.2019
PES UGRIZNIL PSA
Policisti so na območju Županjih Njiv obravnavali intervencijo na javnem kraju, kjer je na sprehodu spuščen pes pogrizel prijaviteljičinega psa. Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali. 

18.08.2019
PROMETNA NESREČA V GODIČU
Neznani voznik, z neznanim vozilom je preko noči trčil v tri prometne droge s pripadajočo prometno signalizacijo in nato s kraja pobegnil in povzročil veliko materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in poziv občanom v kolikor bi kaj vedeli o tej nesreči jih prosimo, da to sporočijo na PP Kamnik na tel. št. 01/830 31 80 ali na 113.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo