Kronika policijske postaje Kamnik (od 1.9. do 7.9.2019)

0
1671

01.09.2019
VLOM V KLET
Policisti so v Kamniku obravnavali vlom v klet in sicer je neznanec s primernim orodjem na vzvod odtrgal okovje za ključavnico obešanko in tako prišel v klet, kjer je odtujil gorsko kolo znamke Boxer in oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
V Srednji vasi je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznika v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

02.09.2019
ŠOFER JE PADEL S TOVORNJAKA
Na parkirišču podjetja Kalcit je voznik tovornega vozila pri zaključevanju natovarjanja snovi v cisterno z namenom vzorčenja snovi in zaprtja pokrovov cisterne, splezal na priklopno vozilo in pri tem padel s cisterne na tla in se lahko telesno poškodoval. Z zbiranjem obvestil ni bilo ugotovljenih znakov kaznivega dejanja, tako se dogodek beleži kot točka v poročilo dežurnega.

INTERVENCIJA NA ŠUTNI
Policisti so na Šutni obravnavali intervencijo, kjer je soseda kršila javni red in mir s tem, da je verbalno žalila soseda in ostale stanovalce na naslovu.
Po zbranih obvestilih zoper kršiteljico sledi plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

TATVINA V HOFERJU
V trgovini Hofer v Kamniku je neznanec odtujil izbrane izdelke tako, da jih je skril pod majico in odšel iz trgovine. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

03.09.2019
NA ŠUTNI PADLA KOLESARKA
Na Šutni je prišlo do prometne nesreče oziroma padca kolesarke. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je do padca kolesarke prišlo med vožnjo oziroma premika iz ceste na levi pločnik, kjer ji je spodneslo prednje kolo tako, da je padla in se poškodovala. Kolesarki bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA V PODJETJU TISA
Trije neznanci so s pomočjo viličarja, katerega so si sposodili pri sosednjem podjetju izpred podjetja Tisa na Ljubljanski cesti odtujili izmenjevalec toplote in staro železo in s tem oškodovali podjetje. Policisti zbirajo obvestila o dejanju in bodo zoper storilce podali kazensko ovadbo.

04.09.2019
TATVINA TELEFONA V LJUBLJANI
V Ljubljani je neznani storilec iz jakne oškodovanca odtujil mobilni telefon znamke iPhone, tip 7 in ga odnesel neznano kam. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

TATVINA KOLESA
Neznani storilec je sredi belega dne izpred trgovine Lidl v Kamniku odtujil električno kolo iz sistema KAMKOLO, last Občine Kamnik. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

05.09.2019
TATVINA V TRGOVINI SPAR
V trgovini Spar je neznana oseba izvršila več kosov žgane pijače. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

06.09.2019
TATVINA V TRGOVINI MULLER
V trgovini Muller sta dva neznanca izvršila tatvino parfumov. Policisti so v trgovini zasegli posnetke varnostnih kamer. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

ZASEG NN SNOVI V ŠMARCI
Patrulja je v Šmarci občanu zasegla neznano zeleno-rjavo posušeno snov, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

07.09.2019
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V ŠMARCI
V naselju Šmarca je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi vzvratne vožnje v napačno parkirano vozilo voznice, katera je s kraja odpeljala in oškodovancu ni nudila svojih podatkov. Obema udeležencema je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

ZASEG NN SNOVI
Patrulja je v Kamniku občanu zasegla plastični “mlinček” z neznano zeleno-rjavo posušeno snovjo, rastlinskega izvora, za katero obstaja utemeljen sum, da gre prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

INTERVENCIJA V LOKALU
Policisti so na Šutni obravnavali intervencijo, kjer je gost lokala kršil javni red in mir s tem, da je verbalno žalil zaposleno v lokalu. Po zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here