“Napake se nam ponavljajo znova in znova”

0
1529

Domžalčani se iz gostovanja vračajo s porazom. Večerni dvoboj 12. kola Prve lige Telekom Slovenije je pripadel Muri, ki je v srečanju s humanitarno noto slavila s 3:0. Jubilejno 100. tekmo v Prvi ligi je odigral kapetan moštva, Senijad Ibričić.

Prvi zadetek smo tokrat videli v 28. minuti. Napadalec domačih Amadej Maroša je sprožil z razdalje, žoga pa je v loku premagala nemočnega Ajdina Mulalića. Nekaj trenutkov kasneje je zapretil Luka Bobičanec, rumeni pa so do prvega nevarnega zaključka prišli v 44. minuti tekme, ko je Matej Podlogar s pomočjo domačega branilca za las zgrešil cilj. V nadaljevanju je neprijetno poškodbo ramena, zaradi katere bo moral oditi na operacijo in posledično dolgotrajno rehabilitacijo, staknil Branko Ilić, s pravim evrogolom pa je za podvojitev domače prednosti poskrbel Nino Kouter. Končni izid tekme je v 69. minuti postavil Maroša.

Strateg Domžal Andrej Razdrh je po tekmi povedal: ”Gre za poraz, ki je podoben sredinemu v srečanju z Olimpija, ampak z razliko, saj smo v sredo imeli srečanje pod nadzorom, tokrat pa smo dvoboj kontrolirali zgolj v drugem polčasu. V obrambi znova in znova prihaja do katastrofalnih napak, po drugi strani dobivamo evrogole, toda vzorec je isti. Razloge več ali manj poznam.”

Nadaljeval je: ”Potrebno se bo pošteno poglobiti v delo, si marsikaj povedati in se hitro izkopati iz aktualnih težav. Očitno tudi, kar si priigramo skozi srečanje nas v zaključku ne nagradi. Ustvarimo si namreč zares zrele priložnosti, ampak žoga preprosto ne gre v gol. Ne morem reči, da si tega ne zaslužimo, ampak nas najverjetneje kaznuje za preveč lahkotne zadeve v drugih situacijah, ki so zares na nizkem nivoju.”

Naslednja tekma rumene bojevnike čaka v soboto, ko v Domžale prihaja Tabor Sežana: ”V prihodnjem tednu bomo za delo imeli sicer nekaj več časa na razpolago, nato pa sledi reprezentančni premor in znova ne bomo imeli na voljo večjega števila igralcev. Kljub temu se moramo že v naslednjih dneh ponovno zbrati, dvigniti glavo in sobotno domačo tekmo dobiti,” je zaključil Razdrh.

Potrebno je povedati, da so tako nogometaši Domžal in Mure, kot tudi obiskovalci srečanja storili nekaj zares prelepega. V prostovoljni akciji zbiranja prispevkov za malega Krisa je bilo namreč zbranih kar 3772 EUR, kar verjamemo, da bo pri zdravljenju dečka, ki se bori s hudo boleznijo, prišlo še kako prav.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Fotolens

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here