Kronika policijske postaje Domžale (od 11.11. do 17.11.2019)

0
1516

11.11.2019
POŠKODOVANJE TUJE STVARI
Policisti  so  bili  obveščeni  o poškodovanju tuje stvari in sicer je bilo ugotovljeno,  da je NN storilec z neznanim ostrim predmetom prebodel zadnji dve  ter  prvo desno pnevmatiko na vozilu. Materialna škoda znaša okoli 450 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

12.11.2019
TATVINA OKRASNIH POKROVOV PLATIŠČ
Policisti  so  bili  obveščeni  o  tatvini  okrasnih  pokrovov  platišč.  Z zbiranjem  obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec med 11. 11. 2019  in  12.  11.  2019 z vozila VW Polo odtujil vse štiri okrasne pokrove platišč  in  lastnika  oškodoval  20  okoli 200 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

12. 11. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti  so  imeli  v  postopku voznika osebnega avtomobila, v katerem je bilo  ugotovljeno,  da  je  le  tega vozil pod vplivom alkohola. Vozniku so policisti   prepovedali   nadaljnjo  vožnjo  in  začasno  odvzeli  vozniško dovoljenje,  ki ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

13. 11. 2019
VLOM V TOVORNO VOZILO IN TATVINA ELEKTRIČNEGA ORODJA
Policisti  PP  Domžale  smo  bili  ob 02.05 uri obveščeni o vlomu v tovorno vozilo.  Na  kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec ob 02.05 uri razbil steklo na tovornem delu vozila in iz vozila odtujil več električnega orodja  znamke  Makita.  Lastnika je oškodoval za okoli 2000 EUR. Policisti nadaljuje z zbiranjem obvestil .

13.  11.  2019
PROMETNA  NESREČA I. KATEGORIJE V DOMŽALAH IN VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA TER ZAČASNI ODVZEM VD PO 113/A ČLENU ZP-1
Policisti  PP  Domžale  so  obravnavali  prometno  nesrečo  I. kategorije v Domžalah.  Ugotovljeno  je  bilo,  da je povzročitelj prometne nesreč vozil avtomobil  pod  vplivom  alkohola.  Zaradi  navedenega so policisti začasno odvzeli  njegovo vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

14. 11. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti  so  imeli  v  postopku voznika osebnega avtomobila, v katerem je bilo  ugotovljeno,  da  je  le  tega vozil pod vplivom alkohola. Vozniku so policisti   prepovedali   nadaljnjo  vožnjo  in  začasno  odvzeli  vozniško dovoljenje,  ki ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

15. 11. 2019
POSKUS VLOMA V TOVORNO VOZILO
Policisti  so bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da  je neznani storilec skozi vrata na vzvod poskušal vlomiti v vozilo, kar pa mu ni uspelo in je skraja odšel. S tem dejanjem je oškodoval lastnika za okoli  300 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 11. 2019
VLOM  V PODJETJE IN TATVINA ORODJA
Policisti  PP  Domžale so bili obveščeni o vlomu v podjetje. Ugotovljeno je bilo,  da  je  neznani storilec vlomil v podjetje  in je nato iz službenega kombija  odtujil  različno ročno električno orodje. Z navedenim je storilec oškodoval  lastnika  za  okoli  2.700  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17.11.2019
POSKUS VLOMA V TRI VOZILA
Policisti  so bili obveščeni o vlomu v tri avtomobile. Ugotovljeno je bilo, da  je NN na vzvod skozi vrata poskušal vlomiti v tri avtomobile, kar pa mu ni  uspelo  in je zato dejanje ostalo pri poskusu. Z dejanjem je vsakemu od lastnikov  povzročil  za  okoli 500 EUR materialne škode. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17. 11. 2019
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v stanovanjsko hišo. Ugotovljeno  je  bilo,  da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl  pritlično  okno  ter  tako  prišel  v  notranjost, kjer je pregledal prostore,  vendar  iz  hiše  ni  ničesar  odtujil.  Z navedenim je storilec oškodoval   lastnika   za  okoli  200  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17. 11. 2019
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu  v  osebni avtomobil. Ugotovljeno  je  bilo, da je neznani storilec z razbijanjem stekla vlomil v osebno  vozilo  in  iz  njega  odtujil  denarnico  z vsebino. Z dejanjem je lastnika  oškodoval  za okoli 700 EUR. Policisti v zvezi tega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo