NK Roltek Dob in NLB nadaljujeta uspešen projekt Šport mladih tudi v letu 2020!

0
1731

V Centru inovativnega podjetništva CIP NLB je  NK ROLTEK DOB slavnostno podpisal novo pogodbo o nadaljevanju projekta Šport MLADIH.
Naš klub so v CIP (Center inovativnega podjetništva) prijazno sprejeli  Andrej Novak, direktor podružnice NLB – Domžale, Kamnik in Zasavje, vodji projekta Šport mladih NLB, Bojana Kern in Alja Jureč ter Andrej Krajner, direktor NLB Komuniciranja, Mateja Barle iz NLB Vite in Petra Lunder iz NLB- mobilno bančništvo.

Letos bomo tako skupno zgodbo z NLB pisali že drugo leto zapored ter tako načrtno delali pri razvoju mladih nogometašev, seveda pa pri tem nismo sami, saj NLB s tem projektom podpira več kot 3000 športnih nadobudnežev iz 31 krajev ter 36 športnih društev po vsej Sloveniji. Z velikim veseljem in ponosom NLB skupina tudi v tej sezoni podpira mlade rokometaše, nogometaše, smučarje, jadralce in namizno tenisače, z zabavnimi delavnicami pa jih kot skrbni mentor uči tudi preudarnega ravnanja z denarjem.

»S projektom Šport mladih želimo mlade ljudi, ki danes bolj ali manj živijo v virtualnem svetu, usmerjati nazaj v naravo, športne dvorane in igrišča, kjer se učijo zmagovati, a tudi dostojanstveno prenašati poraze, se pobrati in iti naprej  s še   večjo vnemo in elanom,«Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB d.d.

»Glavna smernica NK Roltek Dob in Športnega društva Dob je razvoj mladih in zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo pri tem, zato v delo in razvoj mladih nogometašev vlagamo veliko svojega truda, časa in finančnih sredstev. Takšno sodelovanje je zato, več, kot dobrodošlo in veseli smo, da bomo z NLB sodelovali tudi v prihodnje«, Bojan Gasior, predsednik NK Roltek Dob.

Slavnostnega sprejema in podpisa pogodbe o sodelovanju med NLB D. D. in NK ROLTEK DOB se je udeležil naš “piarovec” Gregor Horvatič.

VESELI IN PONOSNI SMO, DA SMO DEL TE ZGODBE O USPEHU!

P.s.: Zahvala vsem, ki ste pripomogli k temu in še en dokaz, da delamo vsi skupaj odlično!

Vsi za šampione iz Doba!

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naših uradnih družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter @NkRoltekD

Gregor Horvatič

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here