Mestni derbi domžalskih ekip je pred glasnim in številnim občinstvom brez dvoma znova pripadel ekipi Jasmin Sport Ledite

0
787

1.SKL za ženske
JASMIN SPORT LEDITA : DOMŽALE 81:46 (22:9, 15:20, 12:14, 14:10)
Žibert 18 (8 skokov, 6 podaj), Strgar 15 , Pamič in Prevodnik 11

Drugi domžalski derbi v letošnji sezoni državnega prvenstva smo tudi tokrat brez dvoma dobile košarkarice JASMIN SPORT Ledite, Prva četrtina je bila rezultatsko izenačena,pa vendar smo po prvi neodločni četrtini (15:15) le strnili svoje znanje, izkušnje, energijo in voljo ter vzele vajeti v svoje roke. Brez popuščanja smo kontrolirali rezultat od druge do zanje četrtine in brez večjih težav tekmo dobili s končnim rezultatom 46:81. Naj omenimo,da smo šele v 15. krogu državnega prvenstva nastopili popolni. Od začetka sezone so nas ves čas spremljale poškodbe in bolezni igralk. Kompletni smo tako dosti bolj konkurenčni boljšim ekipam,ko smo bili v začetku sezone.

“Odigrali smo dobro tekmo in dosegli prvo zmago v novem koledarskem letu. Vesel sem, da smo končno nastopili v kompletni postavi. Čestitke puncam za visoko zmago in pohvala našim navijačem, da so lepo napolnili tribune in nas glasno vzpodbujali do konca tekme.” je povedal Alen Ploj, trener Jasmin Sport ledita.

Lahko rečemo, da je ŽKD LEDITA v svoji prvi krstni sezoni 1.Slovenske košarkarske lige za ženske že dva krat premagala mestne nasprotnice ŽKK Domžale. Po petnajstih odigranih kolih prvenstva, je ŽKD LEDITA zabeležila le štiri poraze in je tako trenutno na tretjem mestu, kar je zagotovljena vstopnica za igranje v ligi za prvaka v drugem delu tekmovanja.

V letošnji sezoni 1.SKL za ženske smo zagotovo presenečenje, saj tudi sami nismo pričakovali, da spadamo v sam vrh državnega prvenstva.
Ob enem vas vljudno vabimo na ogled tekem.

Vsi podporniki ŽKD Ledita, da pridete navijati za nas in nam s tem pomagati do boljših predstav.V primeru zmage v pokalnem tekmovanju na domači in gostujoči tekmi bi se članska ekipa uvrstila med 4 najboljše ekipe v Sloveniji, zato je vaša podpora v torek še toliko bolj dobrodošla!

JASMIN SPORT LEDITA vs. ŽKK GROSUPLJE (Pokal članic)
torek, 7.1.2020 ob 19.30 v telovadnici Srednje šole Domžale

in

JASMIN SPORT LEDITA vs. ŽKD MARIBOR
petek, 10.1.2020 ob 20.00 v telovadnici Srednje šole Domžale

Upam, da se vidimo v čim večjem številu!
Se vidimo pod koši

Oglasno sporočilo