Kronika policijske postaje Kamnik (od 27.1. do 1.2.2020)

0
999

27.01.2020
POSKUS VLOMA V SKLADIŠČE
Neznani storilec je na skladišču podjetja v industrijski coni Žeje razbil steklo na oknu skladišča in prišel v notranjost objekta iz katerega ni ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo. 

PROMETNA NESREČA
V naselju Kamnik se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

28.01.2020
TATVINA DENARJA
Neznani storilec je v objektu Karitasa na območju Domžal izkoristil nepazljivost oškodovanca tako, da je iz torbice, ki je bila v omari odtujil denarnico z denarjem in ga tako oškodoval.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PONAREJEN BANKOVEC
Policisti smo bili s strani zaposlene na Novi Ljubljanski banki obveščeni o ponarejenem bankovcu za 20 evrov, s katerim je občan opravil polog preko bankomata, katerega pa je izločil. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. 

SPUŠČEN PES V SUHADOLAH
Po naselju Suhadole je nezavarovano tekal pes, kateri je na dvorišču druge stanovanjske hiše ugriznil in napadel drugega psa in ga poškodoval. Sledi zbiranje obvestil in sledi plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali. 

29.01.2020
OŠKODOVANJE VOZILA
V centru Kamnika  je neznani storilec poškodoval vozilo tako, da je neznanim ostrim predmetom poškodoval vozilo po pokrovu motorja in prednjem desnem in levem blatniku. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. 

PROMETNA NESREČA
V naselju Žeje se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka iz Kamnika je na bankomatu Nove Ljubljanske banke na Bakovniku našla denar. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

30.01.2020
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na Križu je prišlo do prometne nesreče s pobegom, kjer je neznani voznik z vozilom znamke Renault karavan starejše izvedbe, srebrne barve zaradi umikanja parkiranega vozila (vožnje mimo) oplazil vozilo udeleženca in s kraja odpeljal ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

POŠKODOVANJE BRISALCA
Neznanec je na parkirišču pri zdravstvenemu domu Kamnik na parkiranem vozilu s fizično silo poškodoval zadnji brisalec in tako oškodoval lastnico. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31.01.2019
TATVINA VOZILA
V Kamniku je bil iz parkirišča odtujen osebni avtomobil znamke Renault Megan,  letnik 2016 črne barve, katerega je neznanec odtujil preko noči. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PONAREJEN BANKOVEC
Policisti smo bili s strani zaposlene na Delavski hranilnici obveščeni o ponarejenem bankovcu za 20 evrov, s katerim je plačevala neznana stranka v lokalu Orhideja. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA CIGARET
V eni izmed trgovin v Kamniku je neznanec pristopil do blagajne, odprl predal in iz njega odtujil cigarete in podjetje oškodoval za okoli 20 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

01.02.2020
PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
Policisti smo bili na območju Kamnika obveščeni o nasilju v družini, kjer se je kršitelj v družinski skupnosti do svoje izven zakonske partnerice vedel nasilno, z njo grdo ravnal, nad njo vpil, jo žalil, v preteklosti pa z njo tudi večkrat fizično obračunal. Osumljencu smo policist odredili prepoved približevanja. Sledi še zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo