Zasedba skorajda popolna

0
1058

Rumeni bojevniki so uspešno oddelali prvi delovni teden po dveh mesecih premora zaradi pandemije Covid-19. Varovanci Andreja Razdrha s pripravo na preostanek prvenstva, po prosti nedelji, nadaljujejo že jutri dopoldan, ko bo že dovoljena vadba s kontaktom!
“Seveda smo imeli na začetku nekatere pomisleke zaradi vseh ukrepov, ki jih je bilo potrebno upoštevati, vendar vrniti se na igrišče je bilo odlično. Mislim, da smo vsi skupaj pogrešali, ne samo nogomet, temveč tudi drug drugega. Takoj smo se spet povezali in začeli resno trenirati in se zavzeto pripravljati na nadaljevanje sezone, ki vsebuje veliko število tekem,” je misli o uvodnem tednu strnil mladi Tamar Svetlin.

18-letni vezist je skupaj s soigralci pred dnevi dočakal tudi povratek vseh tujih nogometašev. Po Senijadu Ibričiću so namreč v petek trenirali tudi Nikola Vujadinović, Predrag Sikimić in Mattias Kait, ki po odločitvi vlade ni potreboval karantene: ”Med treningi, bilo jih je šest, smo vselej trenirali v skupinah in dejstvo je, da vse skupaj poteka precej drugače. Kljub temu smo se hitro privadili na nov sistem treniranja in tudi v njem, čeprav je zelo specifičen, uživamo in hkrati kvalitetno treniramo. Tudi strokovni štab je jasno prilagodil vsebino vadbe in mislim, da jim je to zelo dobro uspelo, zagotovo pa nam bo odslej lažje, saj smo z izjemo Marca Da Silve in Tilna Klemenčiča prisotni vsi nogometaši.“

Ukrepi vlade se iz dneva v dan rahljajo in tako bomo lahko že jutri znova začeli tudi z normalno vadbo, vse bližje pa so tudi ligaški spopadi, ki so predvideni v začetku junija: “Vsi že komaj čakamo prvenstvene tekme, saj si srčno želimo popraviti naše stanje na prvenstveni lestvici in dokazati, da ne spadamo tja, kjer se trenutno nahajamo. Sama lestvica nam predstavlja izredno velik motiv, ker vemo kako resno je stanje in v to, da izboljšamo pogled nanjo, vlagamo vse naše razpoložljive moči,” je dejal Svetlin.

Besedilo in foto: Nejc Berce

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here