S prvo tekmo po 77 dneh

0
1000

Drugi delovni teden po zaključku karantene so nogometaši Domžal zaključili s pripravljalno tekmo proti moštvu NK Roltek Dob. Prvo srečanje po 77 dneh je z uspešno izvedeno enajstmetrovko v 90. minuti odločil Janez Pišek.

“S sobotnim srečanjem smo dosegli namen. Vidi se, da so takšne tekme povsem drugačne kot sam trening, kljub temu da se tudi med tednom pomeriš med seboj. Gre za preprosto drugačen naboj. V nekaterih osnovnih tehničnih zadevah smo sicer lahko videli, da gre za prvo tekmo po zares dolgem času. Po drugi strani veseli dejstvo, da smo vsi ustvarili veliko zrelih priložnosti, premalo konkretni pa smo bili v zaključku, saj bi lahko končni rezultat z malce več natančnosti izgledal malce drugačen,” je sprva dejal glavni trener Andrej Razdrh, ki je v začetno enajsterico uvrstil Mulalića, Finka, Ilića, Vujadinovića, Karića, Ibričića, Svetlina, Husmanija, Jakupovića, Sikimića in Lazarevića.

42-letni strateg je nadaljeval: “Obenem bi bilo tudi malce moteče, če bi izkoristili večino ustvarjenih priložnosti, saj bi se tolažili, da je bilo vse dobro, zato je mogoče celo boljše, da zmaga ni bila izdatnejša, saj bi prikrila marsikaj, kar ni bilo izvedeno dovolj konkretno v sami igri.”

Priložnost za igro je za zaprtimi vrati domžalskega Športnega parka dobilo 24 nogometašev, med njimi pa je bilo tudi šest mladincev (Makovec, Urbančič, Svetlin, Markuš, Pantelić, Čeh), ki so vselej prisotni tudi na treningih prvega moštva.

Rumeni bojevniki bodo nov delovni teden pričeli z jutrišnjim dopoldanskim treningom, drugi pripravljalni obračun pred povratkom Prve lige TS pa bo na sporedu v petek, ko bo nasprotnik NK Aluminij.

Besedilo in foto: Nejc Berce

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here