Djuranović, Vuklišević in Žinič po dvoboju z Ljubljančani

0
1226

Domače srečanje 29. kola se je za nogometaše Domžal končalo z bolečim porazom. Ljubljanska Olimpija je do edinega zadetka na tekmi prišla v 90. minuti, ko je mrežo Ajdin Mulalića zatresel rezervist Haris Kadrić. V 94. minuti je pordečel Nikola Vujadinović.

Dejan Djuranović (glavni trener): ”Neprijetno je, ko na takšen način izgubiš tekmo. Priložnosti ni bilo veliko, toda na koncu smo nesrečno prejeli zadetek, vendar fantom ni kaj očitati, saj so proti vodilni ekipi prvenstva prikazali dobro predstavo. Igra nam vliva optimizem in verjamem, da lahko gremo uspešno naprej.”

Damjan Vuklišević (branilec): “Razočaranje je res veliko. Dobro smo se pripravili na Olimpijo, vedeli smo, kaj nas čaka. Njihove napadalce smo dobro zaustavljali, čakali smo na protinapade, a nam ni uspelo. Kljub nesrečnemu zadetku v zadnji minuti moramo nadaljevati z dvignjeno glavo in še naprej igrati po najboljši močeh, saj bodo tako prišli tudi pozitivni izidi.”

Andraž Žinič (branilec): ”Poraz ima zaradi poznega zadetka grenak priokus. Tekom dvoboja smo bili enakovredni nasprotniku in mislim, da smo si zaslužili vsaj točko. Odločitve glavnega sodnika niso bile upravičene, hitro prejeti rumeni kartoni pa so seveda imeli vpliv na nadaljnji potek srečanja. Pokazali smo disciplinirano in agresivno igro, v nedeljo pa gremo v Mursko Soboto po tri točke.”

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here