Kronika Policijske postaje Kamnik (od 3.8. do 9.8.2020)

0
1007

3.8.2020, INTERVENCIJA V LOKALU
Patrulja je bila napotena v lokal, kjer naj bi prišlo do spora med bivšima partnerjema. Ker se kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval oz. nedostojno vedel na kraju in ni upošteval zakonitega ukaza policistov in je bilo pričakovati da bo s kršitvijo nadaljeval je bilo zanj odrejeno pridržanje.

3.8.2020, TATVINA KOLESA V KOMENDI
Policisti so obravnavali tatvino kolesa v Komendi. Neznanec je tekom dneva odtujil moško gorsko kolo znamke WHELEER, črne barve z modrimi dodatki. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

3.8.2020, ZASEG NEZNANE RASTLINSKE SNOVI
Patrulje je v Kamniku imela v postopku osebo, ki je pri sebi imela neznano snov zeleno rjave barve rastlinskega izvora. Snov bo poslana v nadaljnjo analizo, v primeru pozitivne analize na prepovedane droge sledi hitri postopek.

4.8.2020, TATVINA DVEH MANJŠIH DREVES
Na PP Kamnik se je zglasila oškodovanka in prijavila tatvino dveh okrasnih dreves. Naznani storilec je v Mekinjah odtujil dve okrasni drevesi Chamaexyparis pis »Blue Moon«. S tem dejanjem nastala materialna škoda za okoli 80 eur. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

5.8.2020 INTERVENCIJA NA KRIŽU
Patrulja je bila napotena na Križ, od koder je poklicala oškodovanka in povedala, da je partner nasilen do nje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je med njima prišlo do spora zaradi osebnih stvari, zaradi česar je kršitelj svojo partnerico odrinil na kavč in ji izrekel par žaljivk. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

6.8.2020, PROMETNA NESREČA NA SELAH
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Selah pri Kamniku. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica z osebnim avtomobilom trčila v odbojno ograjo pri čemer je nenadno zavila in zdrsnila po hribu navzdol. V nesreči ni nihče zadobil telesnih poškodb. Voznici pa bo izdan plačilni nalog.

7.8.2020, ZASEG NEZNANE ZELENE RASTLINE
Patrulja je v lokalu v Kamniku osebi zasegla neznano zeleno rastlino, katera bo poslana v nadaljnjo analizo na prepovedane droge. V primeru pozitivne analize sledi hitri postopek.

8.8.2020 PROMETNA NESREČA PRI VELIKEM JEZU
Policisti so bili napoteni k velikemu jezu, kjer naj bi bil osebni avtomobil na strehi. Na kraju je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zaščitno ograjo, zaradi česa je vozilo obrnilo na streho. Z voznikom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal pozitivno. Voznik in sopotnik sta v prometni nesreči zadobila lahke telesne poškodbe. Zoper voznika sledi odložilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

8.8.2020 TRČILA V POTOPNI STEBRIČEK NA ŠUTNI
Voznica osebnega avtomobila prevozila potopni stebriček in poškodovala svoje vozilo. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila zapeljala čez potopni stebriček. V tistem trenutku se je pričel stebriček dvigati, zaradi česar je prišlo do trčenja. Na kraju so gasilci poskrbeli za vozilo in ga umaknili iz vozišča. Zoper voznico bo izdan plačilni nalog.

9.8.2020, PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
Patrulja je bila napotena na prometno nesrečo v Kamniku, kjer je voznica zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčila v parkiran osebni avtomobil. Parkirano vozilo je odbilo naprej v drugo parkirano vozilo. Povzročiteljici je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal pozitivno. Zoper povzročiteljico sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo