Dobljani zmagali še četrtič zapored, z 1:2 so bili boljši od ptujske Drave!

0
878

Članska ekipa NK ROLTEK DOB je v 8. krogu II. SNL gostovala pri vedno neugodni ptujski Dravi, ter jo uspela po preobratu v 2.polčasu uspela “zajeziti” ter si z zmago 1:2 uspela priboriti nove 3 točke na prvenstveni lestvici.

Gostitelji so si na tekmi, ki je sicer potekala v Zavrču, prvi priigrali prednost, ko je Ptujčan Malik Bah zadel za vodstvo 1:0 v 20.minuti tekme. To je bil tudi rezultat polčasa.

V nadaljevanju so Dobljani le strnili vrste in rezultat uspeli izenačiti na 1:1 v 63.minuti, ko je v polno zadel povratnik po poškodbi, Nejc Levec, ki je vknjižil 3 gol v letošnji sezoni.

A “Modri” iz Doba po izenačenju niso popuščali in želeli odnesti domov več, kot le točko. Želja se jim je uresničila v 86.minuti tekme, ko je gol za vodstvo in končno zmago z 1:2 zabil Kristijan Šipek, ki se je na lestvici strelcev v letošnji sezoni s svojim 5 golom izenačil z Denisom Petrovičem.

S 4. zaporedno zmago Dobljani tako nadaljujejo zmagovito serijo in tesno dihajo za ovratnik novomeški Krki na 2.mestu, za katero zaostajajo 2 točki in vodilnim Radomljam, za katerimi zaostajajo 3 točke.

Čestitke za zmago in odlično nogometno predstavo!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Gregor Horvatič, Stiki z javnostjo NK Roltek Dob

__________________________________________________________

8.KROG II.SNL:

NK Drava Ptuj : NK Roltek DOB 1 : 2 (1 : 0 ) FT
Bah Malik (20′) ; Levec Nejc (63′), Šipek Kristijan (86′)

_______________________________________________________

V 9. krogu 2. SNL bodo Dobljani doma gostili NK NAFTA LENDAVA in sicer v soboto, 26.9.2020 ob 16.uri v Športnem parku Dob pri Domžalah.

2. SNL Nogometna zveza Slovenije
Trojane, gostišče s tradicijo
Roltek NLB – Nova Ljubljanska banka
#NLBPODPIRA #ŠPORTMLADIH #SKUPAJMOČNEJŠI

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here