Kronika Policijske postaje Kamnik (od 25.1. do 31.1.2021)

0
1208

25.1.2021
POŠKODOVANJE VOZILA
Neznanec je na parkirišču trgovine Eurospin v Kamnik z neznanim ostrim predmetom poškodoval lak na parkiranem vozilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POVOŽENJE ZAJCA
Na regionalni cesti Moste-Brnik je voznik osebnega vozila povozil zajca in poškodoval vozilo. Sledi uradni zaznamek o dogodku.

26.1.2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je na parkirnem prostoru v Komendi pri trgovini Spar trčil v parkirano vozilo, ga poškodoval in s kraja ne da bi oškodovancu nudil podatke. Sledi zbiranje obvestil in uradni zaznamek.

PROMETNA NESREČA
Na Ljubljanski cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri je voznik tovornega vozila oplazil in poškodoval zunanje ogledalo parkiranega vozila last podjetja. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so na Perovem obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo, kjer je neznani storilec na vzvod skozi balkonska drsna vrata poskušal vlomiti, vendar je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI V MOSTAH
Policistka je v Mostah kršitelju zasegla alu zavitek z vršičkom neznane zeleno-rjave posušene snovi, rastlinskega izvora za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo in kovinski “drobilec” z delci zeleno-rjave snovi. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KAMNIKU
Neznanec je z neznanim predmetom na vzvod skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil kovinski sef z večjo količino denarja in zlatnine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

27.1.2021
PROMETNA NESREČA
Na Jakopičevi ulici se je zgodila prometna nesreča zaradi neupoštevanja desnega pravila voznika, ki je trčil v drugo vozilo in se lahko telesno poškodoval. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

28.1.2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na lokalni cesti iz smeri Starega gradu proti Kamniku je voznik osebnega vozila pred ostrim desnim ovinkom zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v kovinsko odbojno ograjo in s kraja odpeljal. Policista sta v nadaljevanju postopka voznika izsledila, odredila preizkus alkoholiziranosti, ki je bil pozitiven in zaradi navedbe voznika, da je konzumiral alkoholne pijače po nesreči odrejen strokovni pregled, ki je bil opravljen v zdravstvenem domu Kamnik. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

29.1.2021
TATVINA NAKLADALNIH RAMP
Na bencinskem servisu Lukovica je neznanec preko noči iz parkiranega tovornega vozila odtujil dve nakladalni rampi. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

DELOVNA NESREČA
V podjetju v Šmarci je prišlo do nesreče pri delu s strojem za skobljanje lesa, kjer je delavcu vrteča glava delovnega stroja poškodovala roko tako. Z zadobil je hude telesne poškodbe. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policist je v Šmarci kršitelju zasegel pvc samozapiralno vrečko z neznano snovjo rastlinskega izvora zeleno-rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

30.01.2021
ZAPARKIRANJE INTERVENCIJSKE POTI NA KLAVČIČEVI
Voznica osebnega vozila je zaparkirala intervencijsko pot do stanovanjskega bloka. Voznica je bila opozorjena po zakonu v cestnem prometu in je vozilo umaknila.

31.01.2021
TATVINA ROČNEGA KULTIVATORJA V ŠMARCI
Neznani storilec je tekom noči iz ograjenega dvorišča odtujil bel bencinski ročni kultivator, neznane znamke, kateri je bil postavljen ob steni hiše in povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here