Kronika Policijske postaje Kamnik (od 7.6. do 13.6.2021)

0
577

7. 6. 2021
ZASEG TOVORNEGA VOZILA
Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika tovornega vozila in ugotovili, da le ta vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja kategorije C. Vozilo mu je bilo na podlagi Zakona o pravilih cestnega prometa zaseženo. Zoper voznika podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

INTERVENCIJA
Policisti so v okolici Domžal obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

POVOŽENJE DIVJADI
Na glavni cesti Mengeš-Moste je voznik z osebnim avtomobilom povozil srno in pri tem poškodoval vozilo.

8. 6. 2021
POŠKODOVANA STREHA VOZILA
Neznani storilec je z neznanim predmetom poškodoval platneno streho vozila in s tem povzročil materialno škodo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so v Kamniku zasegli neznano snov rastlinskega izvora zeleno rjave barve za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi bo zoper kršitelja uveden hitri postopek.

9. 6. 2021
TATVINA HITROSTNIH OVIR
V Mostah je neznani storilec preko noči izvršil tatvino šest segmentov dveh cestnih hitrostnih ovir.

POŠKODOVANJE VHODNIH VRAH
V Kamniku je neznanec med 1. in 3. uro pristopil do vhodnih vrat stanovanjskega bloka in odtrgal kljuko ter razbil steklo vhodnih vrat. Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

VLOM
Policisti so obravnavali vlom v poslovne prostore. Neznani storilec je odtujil nakit. Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so v Kamniku obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti so imeli v postopku voznika osebnega vozila, za katerega so ugotovili, da je le ta vozil pod vplivom alkohola. Zaradi navedenega so policisti vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

10. 6. 2021
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica je prišlo do prometne nesreče s pobegom. Voznika sta trčila z zunanjimi ogledali. En voznik je s kraja nesreče odpeljal naprej v smeri Most, ne da bi drugem udeležencu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve povzročitelja le te sledi ustrezen ukrep.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so v okolici Komende obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

11. 6. 2021
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so v okolici Medvod obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

12. 6. 2021
PROMETNA NESREČA
Policisti so v okolici Kamnika obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bili udeležena voznika osebnih avtomobil. V nesreči so bile tri osebe lažje telesno poškodovane. Povzročitelju nesreče je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o pravilih cestnega prometa.

TATVINA NAGROBNE LATERNE
Neznani storilec je od 5. 6. 2021 do 12. 6. 2021 na pokopališču v okolici Kamnika, z groba odtujil lanterno. Po zbranih obvestil sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

13. 6. 2021
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so v okolici Komende obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je prišlo do verbalnega spora. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru bo kršitelju izdan plačilni nalog.

PIJAN VOZNIK
Na območju Kamnika je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila. Ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola. Policisti so vozniku prepovedali nadaljnjo vožnjo. Na sodišče bo podan obdolžilni predlog.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo