Kronika Policijske postaje Kamnik (od 26.7. do 31.7.2021)

0
487

26. 7. 2021
GLASNA GLASBA
Policisti so obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi predvajanja glasne glasbe na dvorišču pred stanovanjsko hišo. Komendskemu didžej-u je bil na kraju izdan plačilni nalog.

NA SOSEDOVEM VRTU JE VSE LEPŠE
Občanka je obvestila policiste, da sosedov pes vsakodnevno nezavarovano teka in opravi veliko in malo potrebo na travniku in namesto lastnice koplje po njenem vrtu. Zoper lastnika hudomušnega psa, sledi plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

ZMERJAL SVOJE STARŠE
V centru Kamnika so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, ki jo je zagrešil nesramni sin. Le ta je namreč verbalno in fizično napadel svoje starše in se do njih nedostojno vedel. Njegove ročne in jezične spretnosti bodo poplačane s plačilnim nalogom.

27. 7. 2021
PROMETNA NESREČA
V naselju Volčji Potok se je pripetila prometna nesreča zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji 48 – letnega voznika, ki je trčil v vozilo pred seboj. Povzročitelju je bil zaradi kršitev zakona v cestnem prometu izrečena globa.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Neznani voznik je na parkirnem prostoru Livarske ulice trčil v parkirano vozilo, ga poškodoval in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. V kolikor bodo policisti izsledili tega nerodnega in nepoštenega voznika, sledi plačilni nalog.

28.7.2021
METANJE VODNIH BALONČKOV
V tej vročini so mladoletniki prišli na idejo, da bi se hladili z vodnimi balončki, vendar so mlade glave nekoliko spremenile potek igre. Namesto obmetavanja med seboj, so jih pričeli metati iz Malega gradu, pri tem pa poškodovali vetrobransko steklo na parkiranem vozilu. O igri so bili obveščeni starši, ki so otroke prevzeli, policisti pa napišejo poročilo na Okrožno državno tožilstvo in pa poročilo na Center za socialno delo.

NEURJE POŠKODOVALO VEČ VOZIL
Neurje je na območju Kamnika povzročilo kar nekaj težav, največ na Bakovniku, kjer je podrto drevo padlo na parkirana vozila in jih poškodovala. Na kraju so posredovali gasilci, ki so drevo razžagali in odstranili.

29.7.2021
PROMETNA NESREČA
Na Kamniški obvoznici se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

NAPADEL ZAPOSLENEGA
Policisti so v nakupovalnem centru Supernova obravnavali kršitev javnega reda in miru. Stranka je od zaposlenega zahtevala svojo PUK številko, ta pa je zaradi pomankanja podatkov ni mogel podati. Razburjeni, zaenkrat še neznani občan, je obračunal kar s pestjo, dolžen mu pa ni ostal tudi zaposleni. Policisti bodo zoper boksarja podali kazensko ovadbo.

30.7.2021
TATVINA MREŽ
Trije zaenkrat še neznani storilci so se znašli in z uporabo žerjava na gradbišču, naložili armaturne mreže v kombi in se s kraja odpeljali v neznano. Kam so jih neznanci vgradili bodo policisti Sledi zbiranje obvestil in poročilo na pristojno državno tožilstvo.

INTERVENCIJA
V Špitaliču so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, ki jo je zagrešila izven zakonska partnerica. Le ta mu je hotela zlomiti očala ter ga potegnila za lase (čop). Njene ročne in jezične spretnosti bodo poplačane s plačilnim nalogom.

31.7.2021
GLASNA GLASBA
Policisti so v Kamniku obravnavali prijavo zaradi predvajanja glasne glasbe, na bazenu v Kamniku, za katero pa je imel prireditelj vsa potrebna dovoljenja, tako da ukrep s strani policistov ni bil potreben.

PIJAN VOZNIK
Policisti so imeli v Kamniku v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, na podlagi tega mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, voznik pa se bo v kratkem srečal tudi s sodnikom.

Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo