Požar na vozilu v centru Domžal

0
382

Danes, nekaj pred 1.30, smo bili obveščeni o požaru na vozilu v centru Domžal.
Po doslej znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z vnetljivo snovjo povzročil požar na vozilu, ki ga je pogasil policist in s tem preprečil, da bi se požar razširil na bližnji objekt. Drug policist je med gašenjem poskrbel za umik stanovalcev bližnjega objekta. V požaru je nastalo za okoli 2000 evrov materialne škode. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega storilca še nadaljujejo in bodo o vseh okoliščinah kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti obveščali pristojno državno tožilstvo.
Na dvorišču stanovanjske hiše na Župančičevi ulici v Domžalah je zagorelo osebno vozilo znamke Peugeot 206 SW. Že pred prihodom gasilcev so požar z ročnimi gasilnimi aparati pogasili policisti PP Domžale. Je pa ogenj vozilo uničil. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Domžale-mesto.

Na območju Domžal je bilo vlomljeno v hišo, od koder je bila odtujena denarnica in oblačilo. Skupna škoda znaša okoli 300 evrov. V Mostah je bilo vlomljeno v gradbene zabojnike, od koder je bilo odtujeno orodje. Skupna škoda znaša 2000 evrov.

Policijska uprava Ljubljana
Fotografija je simbolična

Oglasno sporočilo