Šoštarič Karič po porazu z Bravom

0
426

Varovanci Dejana Djuranovića so na tretji ligaški tekmi zabeležili drugi poraz. Ljubljanski Bravo je v Domžalah povedel tik pred odhodom na odmor, končni izid 0:2 pa so gostje postavili takoj na začetku drugega dela igre. Pri obeh zadetkih je sodeloval napadalec Loren Maružin.

”Bravo je danes pokazal izredno dobro predstavo. Nevarni so bili predvsem v protinapadih, sami pa smo na sredini izgubili preveč žog. S tem smo jim omogočili, da mirno razvijejo igro, po drugem golu pa je bilo preprosto prevroče, da bi lahko razmišljali o čemerkoli, kaj šele, da bi napadli zmago, ” meni osrednji branilec Sven Šoštarič Karič.

Po torkovi evropski tekmi se Domžalčanom tudi v Prvi ligi Telemach ni izšlo: ”Vse se zgodi z razlogom. Zgleda, da še nismo preklopili iz evropskih tekem na domače prvenstvo. Upam, da se bo to zgodilo čim prej, saj z izkupičkom na prvih treh ligaških srečanjih nismo zadovoljni. V Mariboru smo bili poraženi, nato malce nesreče proti Sežani, danes pa brez pravega učinka.”

Naslednji izziv bo na sporedu v petek, ko rumeni bojevniki odhajajo v Kidričevo. Tekme med tednom tokrat ne bo: ”Sedaj imamo malce več časa za pripravo na tekmo, ki jo moramo dobiti. Tekmeci nam bežijo in točke moramo začeti zbirati čim prej,” je dejal 23-letni Šoštarič Karič.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo