Boks liga Boksarske zveze Slovenije 

0
1019

Boksarska zveza Slovenije in Dejan Zavec gym so konec meseca organizirali 4. kolo lige boks za posameznike, zadnje pred Državnim boks prvenstvom za posameznike vseh kategorij.
Miha Lavrič, član do 80 kg iz Kluba borilnih veščin Domžale, je zmagal s prekinitvijo v prvi rundi po sodniški odločitvi s ko.
Poleg Miha Lavriča se v Klubu borilnih veščin Domžale pripravlja še ostala ekipa boksarjev za državno člansko boks prvenstvo.

Treningi, odrekanja, hujšanje…Vse to se je poplačalo, pravi Marjan Bolhar, trener Mihe Lavriča, varovanca, na katerega je zelo ponosen, saj ve, kaj je moral za zmago narediti na njegovih trdih treningih.
Polovičarstva v boksu žal ni, samo eden na koncu lahko zmaga, pot do zmage je pa zelo trnova. Poleg tega je boks najtežji šport na svetu, kjer morajo športniki boksarji biti zelo dobro psihofizično pripravljeni.

Klub Borilnih Veščin Domžale

www.kbvdomzale.si

 

 

 

Treningi, odrekanja, hujšanje, vse se je poplačalo, pravi Marjan Bolhar, trener Miha Lavriča, na katerega varovanca je zelo ponosen, saj ve, kaj je moral za zmago narediti na njegovih trdih treningih.
Polovičarstva v boksu žal ni. Na koncu lahko zmaga samo eden. Pot do zmage je pa zelo trnjava. Poleg tega je boks med najtežjimi športi, kjer morajo športniki biti zelo dobro psihofizično pripravljeni.
Klub Borilnih Veščin Domžale 
Oglasno sporočilo