“Zelo sem zadovoljen!”

0
1079

Ob zmagi proti Radomljam sta mrežo tekmeca zatresla Gaber Dobrovoljc in Dejan Georgijević, obramba vrsta na čelu z vratarjem Ajdinom Mulalićem pa je drugič letos ohranila čisto mrežo.

”Zelo sem zadovoljen! Šlo je za občinski derbi, zmage smo si želeli oboji in nam je to na koncu uspelo. Pokazali smo, kdo je glavni v Domžalah. Bili smo boljša ekipa, potek tekme smo imeli pod nadzorom, nasprotniku pa nismo dopustili veliko. Imeli so nekaj priložnosti , vendar ostalo je pri nedotaknjeni mreži, kar je zelo pomembno,” je po tekmi 9. kroga povedal Mulalić.

27-letnik je nadaljeval: ”Vedno je dobro, ko hitro povedeš. Kasneje je zaradi tega vse skupaj malce lažje, saj se je nasprotnik primoran odpreti in tako se v napadu ponudi veliko več prostora. V Celju nismo izkoristili tega, tokrat pa nam je to uspelo. Gol v drugem polčasu je zadevo zgolj potrdil.”

Obračun z Radomljami je za rumene že preteklost, saj bo gostujoči dvoboj z Olimpijo odigran v sredo: ”Zmaga je zelo pomembna. Pred nami so namreč tri zahtevne tekme (Olimpija, Maribor, Koper), nato sledi še gostovanje v Sežani. Niz tekem, ki bodo odigrane v zelo kratkem času, smo želeli začeti z zmago in sedaj lahko lažje dihamo. V sredo nas čaka Olimpija, vedno zahteven nasprotnik, a želimo si uspešno nadaljevati. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da pridemo do novih treh točk in tako vendarle povežemo zmagi,” je po 87. prvoligaškem nastopu ob Kamniški Bistrici povedal Ajdin Mulalić.

Besedilo: Nejc Berce
Foto: Lado Vavpetič

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here