Uspešen dan kvalifikacij za uvrstitev med štiri najboljše evropske ekipe

0
672

7. oktobra 2021 je bil na sporedu prvi dan kvalifikacij za uvrstitev med štiri najboljše evropske ekipe. Dopoldne so nastopili fantje, popoldne pa dekleta. Oboji so v igri za prva štiri mesta.

Prvi je pri fantih nastopil Damjan Hafnar na stezah 5 – 8. Začel je na peti stezi, kjer se nikakor ni znašel. Nadaljeval je precej bolje in končal pri zanj povprečnih 554 podrtih kegljih. Takoj za njim je nastopil Peter Jantol na stezah 1 – 4. On je začel odlično, na koncu pa malo popustil, a je vseeno podrl 603 keglje. Še bolje pa je odigral Gašper Burkeljca, ki je imel težave na 7. stezi, ostale pa odigral odlično in postavil rezultat 605 podrtih kegljev. S skupnim rezultatom 1762 podrtih kegljev so igralci Calcita po prvem dnevu na odličnem 3. mestu. Ker pa so razlike izredno majhne, bo jutri še zelo napeto.

Pri dekletih je prva nastopila Tamara Pevec na stezah  1 – 4. Odigrala je zelo dobro in končala pri 554 podrtih kegljih. Za njo je na stezah 5 – 8 nastopila Noemi Živković. Njena igra je precej nihala, končala pa je pri 536 podrtih kegljih, kar je nekoliko manj od pričakovanj. Zadnja od naših je nastopila Tea Repnik na stezah 1 – 4. Prva dva seta je odigrala odlično, potem pa nekoliko popustila in končala pri 554 podrtih kegljih. S skupno 1644 podrtimi keglji zasedajo dekleta Calcita trenutno drugo mesto in se jim že nasmiha polfinale.

Kegljaški klub Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here