Arnold Sports Festival UK 2021 v Birminghamu v Angliji

0
855
Od 1. do – 3. oktobra je bil prvič v Evropi v zgodovini bil organiziran Arnold Sports Festival UK 2021 v Birminghamu v Angliji. 
Prisotnih je bilo 60 tisoč obiskovalcev, več kot 5 tisoč tekmovalcev iz več, kot 25 različnih športnih disciplinah.
Od profesionalnih body bildingom vseh disciplin, mma borec, Tea kwan do borb, karate borb, plesnih tekmovanj v hip hopu, boksu….
Festival je bil namenjen k ozaveščanju gibanja, novitet, pravilne prehrane, predavanja zato je bilo predstavljenih ogromno športnih zadev,  na primer od maserjev z masažnimi novimi napravami, novitete v vseh športih, športna prehrana, ogromno energije je bilo prisotne na festivalu.
.
Privilegij, da se je lahko 3 dni družil z slavnimi igralci, športniki, ter strokovnjaki na svojem področju je imel Marjan Bolhar iz Domžal edini iz Slovenije.
Tam se je družil z super zvezdnikom Hollywooda Dolphom Lundgrenom, 28 let nazaj ga je imel na steni garaže obešen plakat Dolpha Marjan ko je pričel z treningi, sedaj pa je imel čast z njim se podružiti, ter s Silvesterom Stalloneom, najboljšim mma UFC borcem vseh časov Khabibom Nugamedovom, svetovnim prvakom UFC-ja mma (mešane borilne veščine), prvakom v dveh kategorijah Georgesom St-Pierremom v mma (mešanih borilnih veščinah), ekstremnim športnikom Wim Hofom imenovanim Ledenim možem, legendo boksa Royem Jonsonom mlajšim, Hollywoodskim igralecem Martynom Foldom imenovanim “The night mare”, ter najboljšo boksarka vseh časov Katie Taylor, katera si lasti vse pasove vseh boks profesionalnih organizacij.
“Nepozabni spomin”
Klub borilnih veščin Domžale
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here