Poskus vloma v skladišče

0
441

Včeraj, 27.11.2021 okoli 19. ure smo bili obveščeni o poskusu vloma v skladišče podjetja na območju Komende, ter o kombiju, ki se je odpeljal s kraja dejanja.
S pomočjo občana so policisti kombi izsledili, ter ugotovili, da sta dva osumljena in dve osumljenki vlomili na dvorišče podjetja. Ker tam ni bilo vrednejših predmetov so kraj zapustili brez da bi karkoli odtujili.
Z dejanjem so povzročili za okoli 100 evrov materialne škode. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper osumljene podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.
________________________________________________________________________

Kljub letom ozaveščanja pirotehnični izdelki, predvsem tisti predelani in/ali kupljeni na črnem trgu, še vedno občasno povzročijo hude, trajne poškodbe, najpogosteje pri mladih. Če se tej izkušnji ne morete upreti, pirotehnične izdelke uporabljajte vsaj tako, da to drugih ne moti in ne ogroža. Mnogim državljanom je namreč uporaba pirotehničnih izdelkov
neprijetna in jim vzbuja strah, nelagodje in občutek nevarnosti!

Več na:
https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/oosebna-varnost/varna-uporaba-pirotehnike
https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/106941-iskra-v-srcu-je-svetlejsa-od-vsakega-ognjemeta-zdravnki-gasilci-in-policisti-pozivamo-bodi-zvezda-pomisli-na-druge-ne-meci-petard

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo