Kronika Policijske postaje Kamnik (od 29.11. do 5.12.2021)

0
549

29.11.2021
SOSED MAHAL S KLADIVOM
Policisti so obravnavali nič kaj prijaznega občana, ki se je neprimerno vedel do svojega soseda. Vročekrvnež se je neprimerno vedel in proti sosedu mahal z inox kladivom in svojo jezo nazadnje sprosil še na nič krivem vozilu in poškodoval zunanje ogledalo. Sledi zbiranje obvestil zoper občana pa kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA DENARNICE
Na Ljubljanski cesti je neznanec izkoristil nepazljivost oškodovanca, ki je pustil odklenjeno vozilo in skočil po hlebec kruha med tem pa ostal brez denarnice. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in prinesla denar, ki ga je našla na bankomatu Nove Ljubljanske banke na Ljubljanski cesti. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan/ka, ki je pozabil denar v reži bankomata se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

30.11.2021
NESPORAZUM V ZD KAMNIK
Občan se je zglasil v Zdravstvenem domu Kamnik in zaradi neizpolnjenih PCT pogojev ostal pred vhodnimi vrati. Kasneje je občan sprejel, da v tem času obstajajo določena pravila, s katerimi se je sprijaznil, opravil hitri test in pridobil zdravstveno oskrbo. Zabeleženo v poročilo.

POVOŽENJE DIVJADI
Na Drnovem je voznik osebnega vozila povozil divjad in poškodoval vozilo. Ker gre za prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri je udeleženec izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu mu je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

1.12.2021
TATVINA V INDUSTRIJSKI CONI ŽEJE
Nepridipravi so z dvorišča podjetja v industrijski coni Žeje, odtujili barvne kovine in s tem dejanjem oškodovali podjetje. Policisti bodo v zvezi opisanega zbirali obvestila in poskušali ugotoviti, v katero industrijo jih bodo uporabili in jih kazensko ovadili na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Vranskem obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zakrivila voznica s težko nogo, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v odbojno ograjo, ki jo je odbila v jarek. Za svoje veščine je prejela plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

2.12.2021
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil voznik, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Kljub begu, pa ga je že kmalu ujela roka pravice, saj sta ga policista uspela izslediti ter ga, kot se spodobi, pošteno »cepila« s plačilnim nalogom.

TATVINA ŠPORTNIH COPAT
Iz odklenjene garderobe Nogometnega kluba Komenda je neznani tekač odtujil športne copate, znamke Nike Air Vapor Max, črne barve in odšel neznano kam. Policisti bodo poskušali šprinterja izslediti in ga kazensko ovaditi na pristojno sodišče.

3.12.2021
SAMOUK NA VOŽNJI
Policisti so imeli v postopku voznika osebnega vozila, katerega je le ta vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega mu je bilo osebno vozilo na podlagi zakona v cestnem prometu zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

4.12.2021
VESELI DECEMBER
Policiste je sredi belega dne obvestil občan iz Groharjeve ulice, da je iz sosednjega stanovanja slišati glasno kričanje ženske. Takoj po obvestilu so na kraju posredovali policisti in ugotovili, da sta oba partnerja močno vinjena in pod vplivom drugih substanc, kar je posledično pripeljalo do prepiranja, vpitja in razgrajanja do onemoglosti. Občanka je bila s strani Nujne medicinske pomoči odpeljana na zdravljenje, občanu pa so policisti zasegli prepovedane substance, za katere bo odgovarjal po opravljeni analizi.

POŠKODOVANJE TRAKTORSKE PNEVMATIKE
Neznani storilec se je v naselju Sidol, znesel nad traktorsko pnevmatiko in jo z ostrim predmetom prerezal in poškodoval. Kaj se je sprosilo v telesu nagajivega storilca ne vemo, upamo pa da ga bo doletela vsaj slaba vest. Zaenkrat zoper neznanca sledi kazenska ovadba na sodišče.

Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo