Rop v eni izmed trgovin na območju Domžal; prometna nesreča v Depali vasi

0
576

Včeraj, 9.2.2022 okoli 13. ure smo bili obveščeni o ropu v eni izmed trgovin na območju Domžal.
Do sedaj neznani osumljenec je vstopil v trgovino in od zaposlenih zahteval denar in jim pri tem zagrozil z manjšim nožem. Hotel je odtujiti kaseto z denarjem, kar pa so mu zaposleni preprečili in je zbežal iz trgovine. Odtujil pa je košaro s prehrambnimi izdelki v vrednosti nekaj deset evrov. V dogodku ni bil nihče poškodovan. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Opis storilca: moški star približno 40 let, močnejše postave, visok okoli 175 cm, oblečen v temne kavbojke, temno bundo s črtami in kapuco, nosil je sivo kapo s šiltom in črna sončna očala, pri sebi je imel zeleno nakupovalno vrečko.

______________________________________________________________________

Včeraj, 9.2.2022 nekaj po 14. uri se je v Depali vasi zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar.
Do prometne nesreče je prišlo, ker je kolesar zaradi nepravilne strani vožnje trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je kolesar huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo